Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç ve Aslı Enver’den alkışlanacak hareketler

Esra Bilgiç ve Aslı Enver’den alkışlanacak hareketler

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yer aldıkları diziler, sinema filmleri, reklamlar gibi projelerle toplumun gözü önünde olan ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da büyük dikkat çekiyorlar. Kimi zaman setten paylaşımlar yapan oyuncular, kimi zaman da günlük hallerinden fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmaktalar. Sosyal medyanın da yaygınlaşmasıyla birlikte hemen herkesin ulaşabileceği sayfalarında hayranlarıyla etkileşim halindeler ünlü isimler.

Bu isimlerden birisi Esra Bilgiç. O’nu ilk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde izlemiştik. Bu başarılı performansının ardından Kanal D’nin kısa süren Bir Umut Yeter dizisinde oynamıştı Bilgiç. Şimdilerde ise Ramo dizisinde Sibel karakteri ile ekranlara geliyor.

Esra Bilgiç, sosyal medya hesabını çok etkin kullanan isimler arasında değil ama takipçilerini de habersiz bırakmıyor! Kimi zaman reklam içerikli bir görselini paylaşırken, kimi zaman da Ramo’nun setinden sürpriz fotoğraflar paylaşıyor.

Oyuncunun yaptığı paylaşımlar arasında, sosyal sorumluluk adına yaptığı çeşitli paylaşımlar da var. Zor durumda olan hasta çocuklar gibi. Bilgiç, ayrıca Köy Okulları Yardım Projesi ile ilgili de paylaşımlar yapmakta bir süredir. Son olarak da aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Bilgiç, dizileri dışında çok fazla göz önünde olan bir isim olmasa da sosyal medyadan verdiği bu tür desteklerle duyarlılığını da ortaya koymakta.

İşte son paylaşımı:

#Repost @koyokullariyardimprojesi with @make_repost
・・・
#Ağrı
Anaokulu tadilatımız için lütfen destek olalım.
Hesap Adı: Köy Okulları Yardım Projesi Derneği
Banka Adı: Vakıfbank
TL Hesabı
TR880001500158007312172056
USD Hesabı
TR930001500158048019000876
Eur Hesabı
TR810001500158048019000898
Gbp Hesabı
TR410001500158048019000939

 

Bir başka duyarlı isim ise Aslı Enver. Oyuncu malum şu sıralar Star TV’de yayınlanan Babil dizisindeki polis memuru Nihal olarak ekranlara geliyor. Bu hafta 20 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak final bölümünün ardından dizi ekrana veda ediyor.

Aslı Enver’in hesabını takip edenler de onun hayvanlar konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyor. Evinde iki kedisi olan oyuncu, yaz aylarında bir barınaktan yavru bir köpeği de sahiplenmişti. Zaman zaman yolda bulduğu ya da bir şekilde kendisine ulaşan yavru kedileri de sahiplendirmek için uğraşıyor.

Sosyal medya hesabından da bunları paylaşan oyuncu, herkese örnek olmakta. Son olarak da Babil dizisinin setinden bir yavru kediyi sahiplendirmek için sosyal medyadan seslendi oyuncu ve kısa sürede minik kediye bir yuva buldu ve yeni yuvasından bir fotoğrafı da paylaştı.

İşte o paylaşım:

Esra Bilgiç ve Aslı Enver'den alkışlanacak hareketler 9

Esra Bilgiç ve Aslı Enver'den alkışlanacak hareketler 10

Esra Bilgiç ve Aslı Enver'den alkışlanacak hareketler 11