Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Eda Ece! Yasak Elma’nın setindeki fotoya öyle emoji’ler koydu ki gel de gülme!

İlahi Eda Ece! Yasak Elma’nın setindeki fotoya öyle emoji’ler koydu ki gel de gülme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam 85. bölümüyle büyük bombaları patlatacak olan Yasak Elma dizisi, 4. sezonun en heyecanlı sahneleriyle ekrana gelecek. Bu bölümde Halit Argun, Yıldız ile tartışırken araya giren Ender ve Şahika ile itişirken merdivenlerden düşüp ölüyor. Talat Bulut’un bu sahne ile diziden ayrılmasıyla birlikte Yasak Elma da adeta rota değiştirip başka bir yöne gidecek.

Son haftalarda enteresan gelişmelerin yaşandığı Yasak Elma dizisinde artık kimse mantık aramıyor. Kimi zaman gülmek eğlenmek için diziyi izleyenlerin yanı sıra eskiden yapılan eleştirileri yapmaktan sıkılan izleyici bile durumu tiye alıyor artık.

Dizinin Yıldız’ı Eda Ece’nin sahneleri ise ayrı bir yer tutuyor. Adeta başka bir dünyadan gelmiş gibi duran Yıldız’ın komik halleri, kimi zaman Eda Ece’nin sosyal medyadan yaptığı esprili hallerine de yansıyor.

Yasak Elma’nın birbirleriyle kanlı bıçaklı üç ismi Şahika-Yıldız ve Ender’i oynayan Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ise kamera arkasında tam tersi bir manzara ortaya koyuyorlar.

Üç oyuncunun normal hayatlarında çok iyi anlaştıklarını artık herkes biliyor. Her fırsatta bir araya gelen üç oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da keyifli buluşmalarını yansıtıyorlar.

Son olarak sette çekilen bir paylaşımları ise dikkat çekti. Yine Eda Ece imzalı bir çalışma olan bu paylaşıma dikkatle bakanları ve diziyi izleyenleri gülümsetti.

Eda Ece, o sırada sahnesi çekilen Nesrin Cavadzade’yi yönetmenin monitöründen izliyordu. Yanında da Şevval Sam vardı. İki oyuncu sıralarını beklerken çekilen bu fotoğrafta Nesrin Cavadzade’yi de kadraja almayı ihmal etmediler.

İlahi Eda Ece! Yasak Elma'nın setindeki fotoya öyle emoji'ler koydu ki gel de gülme! 8

Eda Ece’nin fotoğraftaki emojilerine bakalım şimdi. Şevval Sam’ın tam bacağının üstündeki örümcek daha doğrusu Karadul olarak adlandırılan örümcek, aslında tam da dizideki Ender’in halini yansıtıyor. Nesrin Cavadzade’nin göründüğü monitörün üstündeki emoji ise bir karakedi. Tam da Şahika’ya uygun. Eda Ece, Yıldız’a da siyah elmayı seçmiş yani Yasak Elma yapmış kendisini…

Bu arada bu fotoğrafları dün paylaşan oyuncu, bugün ekrana gelecek olan yeni bölüm için de “bomba” tanımını yapıyor. İşte Halit’in merdivenden yuvarlanıp kaldığı o andaki fotoğrafla birlikte yaptığı paylaşım…

İlahi Eda Ece! Yasak Elma'nın setindeki fotoya öyle emoji'ler koydu ki gel de gülme! 9