Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç’in kaderini şimdi de Kuruluş Osman’ın Bala Hatun’u Özge Törer yaşıyor!

Esra Bilgiç’in kaderini şimdi de Kuruluş Osman’ın Bala Hatun’u Özge Törer yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Özel – Kuruluş Osman dizisinin 1. bölümü 20 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Reytingleriyle olay yapan ve çok iyi başlayan dizide dikkat çeken bir detayı haberimizde sizlere sunacağız.

Hatırlar mısınız, 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinin Halime Hatun’u olarak Esra Bilgiç ortaya çıktığında kimse onu tanımıyordu. No name bir isim yani “İsimsiz” bir oyuncuydu. Daha önce hiçbir projesi yoktu.

Diriliş Ertuğrul dizisinde önce güzelliği ile çok dikkat çekti. Dizinin en önemli kadın oyuncusu konumundaydı. Rolünün de hakkını verdi ve 4 sezon boyunca Diriliş Ertuğrul’a hizmet etti. Bu yapım sayesinde ünlendi ve ardından Bir Umut Yeter ve yeni sezonda da Ramo dizilerinde başrolü kaptı.

Esra Bilgiç'in kaderini şimdi de Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer yaşıyor! 8

Yıl 2019, aylardan Kasım… Yine bir tarihi dizi… Diriliş Ertuğrul’un devamı olan Kuruluş Osman…

Yine çok önemli bir kadın rolünde no name yani isimsiz bir oyuncu… Oyunculuk deneyimini aynı Esra Bilgiç gibi setlerde geliştirecek olan Özge Törer…

Bala Hatun olarak bir anda dikkatleri üzerine çeken Törer, daha ilk bölümden itibaren sosyal medyada da konuşulmakta.

Esra Bilgiç'in kaderini şimdi de Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer yaşıyor! 9

Aynı Halime Hatun gibi Bala Hatun da setlerde oyunculuğunu geliştirecek ve kariyerini de bu diziye borçlu olacak gibi gözüküyor.

Aynen Esra Bilgiç’te olduğu gibi…