Ana sayfa Sosyal Medya İşte Baba dizisi final yapan Özge Yağız’ın, yeni projesindeki partneri Caner Topçu ile ilk pozu…

İşte Baba dizisi final yapan Özge Yağız’ın, yeni projesindeki partneri Caner Topçu ile ilk pozu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşağın son dönemde dikkat çeken oyuncularından birisi Özge Yağız. 1997 doğumlu oyuncu ilk olarak Adını Sen Koy isimli günlük dizinin ardından yine bir başka günlük dizi Yemin’de Reyhan rolü ile tanınmıştı. Yapımcıların dikkatini çeken ve prime time kuşağında ilk dizisi olan Sol Yanım ile de bir çıkış yaşadı oyuncu.

Kariyerinde Sol Yanım’dan sonra başka bir süreç başladı oyuncunun. Dizi her ne kadar 12 bölüm sürse de günlük dizilerden geçiş yaptı diğer dizilere. Ekrana en son Baba dizisi ile geldi Özge Yağız. Bu dizide oynadığı Büşra karakteriyle de çok beğenildi. Genç oyuncu, bir kaç hafta önce ekrana veda eden dizisinin ardından hiç ara vermeden yeni bir projesiyle anılmaya başlandı!

Yine genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden birisi olan Caner Topçu ile Özge Yağız, şu sıralar yeni bir heyecan içindeler. Caner Topçu da yaz döneminde başlayan ve bir kaç ay önce ekrana veda eden Duy Beni dizisinde oynadığı Kanat rolü ile büyük ilgi görmüş, yapımcılar tarafından da ayrıca markaja alınmıştı. Şimdi iki genç oyuncunun partner olarak rol alacakları bir sinema filmi ile konuşuluyor olması, hayranlarını hayli heyecanlandırdı!

İşte Baba dizisi final yapan Özge Yağız'ın, yeni projesindeki partneri Caner Topçu ile ilk pozu... 7

‘Başka Türlü Aşk’ ismini taşıyan bir filmde birlikte oynayan Caner Topçu ve Özge Yağız’dan ilk poz geldi! Partner olarak birbirlerine çok yakıştırılan ikilinin bu pozuna hayranları sosyal medyada adeta sevinç çığlıkları attılar!

Son dönemin öne çıkan, çok konuşulan, sosyal medyada gündem olmayı başaran ve hayran kitlesini giderek arttıran bu iki genç kuşak oyuncuyu bir araya getirmek, yapımcı açısından da hayli olumlu bir dönüş getirecek gibi görünüyor! Zira iki genç oyuncunun ismini duyan hayranları, şimdiden filmi ne kadar büyük bir merakla beklediklerini sosyal medyada dile getiriyorlar.

Fenerbahçe’ye aşık bir kadın ve bir erkeğin etkileyici aşk hikayesini anlatan filmin başrolünde yer alıyor iki oyuncu. Fanatizmin farklı yönleri ile aşkın romantizminin etkileyici hikayesinin konu edileceği film heyecanla bekleniyor.