Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’in oyuncu adaylarına ilk tavsiyesi bakın ne oldu?

Esra Bilgiç’in oyuncu adaylarına ilk tavsiyesi bakın ne oldu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi/Detay – 1992 Ankara doğumlu olan Oyuncu Esra Bilgiç, ilk olarak 2014 sezonunda ekrana gelmeye başlayan Diriliş Ertuğrul dizisinde oynamıştı. Halime Hatun rolü ile 2018 yılına kadar dizide rol alan oyuncu, yapımcıların dikkatini çekerek yeni teklifler aldı. Kanal D’nin Bir Umut Yeter isimli dizisinde başrolde yer alan oyuncu, dizinin erken finali ile birlikte İngiltere’ye giderek oyunculuk eğitimi almaya devam etti.

Ardından döndüğü Türkiye’de Ramo dizisinde Sibel karakteri ile ekranlara gelmeye başladı. Murat Yıldırım ile başrolünde oynadığı dizideki rolüyle büyük beğeni topladı. Bilgiç, bu dizinin ardından ise Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar isimli dönem dizisinde oynadı.

Esra Bilgiç'in oyuncu adaylarına ilk tavsiyesi bakın ne oldu? 9

Bu sezon başında yayınlanmaya başlayan dizide Uğur Güneş ile başroldeydi ve Gülfem isimli zengin bir madencinin kızına hayat veriyordu. Zonguldak’ta geçen hikaye için uzun süren hazırlıklar yapılmıştı. Dönem dizisi olduğu için hikayesiyle olduğu kadar kostümleri, aksesuarları, mekanları ile de özel bir hazırlık sürecinden geçilmişti. Fakat beklenen olmadı ve dizi 16. bölümüyle final yaptı.

Dizinin Şubat ayında ekrana veda etmesinden sonra Esra Bilgiç’in ismi Çağatay Ulusoy ile Terzi dizisiyle anılmaya başlandı. Netflix için çekilen ve OGM Pictures imzalı diziden gelen teklifi Bilgiç kabul etmediğini kendi paylaşımı ile aktardı.

Esra Bilgiç'in oyuncu adaylarına ilk tavsiyesi bakın ne oldu? 10

Aynı zamanda Hukuk Fakültesi’ne devam eden Esra Bilgiç, ekrandan uzak olduğu süre boyunca da okuluna ağırlık verdi. Geçtiğimiz günlerde Magnet Quarterly dergisine bir röportaj veren oyuncu, sette çalıştığı dönemlerde sınavlarını vermesinin imkansız olduğunu, bir kaç aydır derslerini yoluna koyduğunu belirterek hukuk okumanın zorluğuna da değindi. Her şeye rağmen vaktinin çoğunu ders çalışarak geçirdiğini ve öğrenmenin büyük mutluluk verdiğini belirten Esra Bilgiç, ailesi ve arkadaşlarıyla da vakit geçirmekten hoşlandığını ekledi.

Bu arada sosyal medya kullanımının kariyere etkileri ile ilgili bir soru üzerine de oyuncu, olumlu ya da olumsuz etkiler olduğunu vurgulayarak “Sosyal medyayı doğru kullanmak aktif olmak mı, her gün düzenli içerik girmek mi bilemiyorum. Bence herkese göre bunun doğrusu da değişiklik gösterebilir. Sosyal medyayı çok profesyonelce kullanıp kariyerini olumlu yönde değiştiren başarılı insanlar var. Benim için beni takip eden insanlarla doğrudan iletişime geçebileceğim güçlü bir araç sosyal medya. Bu sebeple gerekli özeni göstermeye çalışıyorum” diye konuştu.

Esra Bilgiç'in oyuncu adaylarına ilk tavsiyesi bakın ne oldu? 11

Bilgiç, oyuncu adaylarına tavsiyesi sorulunca da özellikle samimiyetle eleştiren dostların önemine değindi. “Öncelikle oyunculuğun getirdiği tüm pozitif kazanımlara kucak açarken negatif tarafları da kabul etmek zorunda kalacaklarını belirtmek isterim” diye konuşan oyuncu, olumlu her şeyin olumsuzluğu da ifade ettiğini belirterek genç oyuncu adaylarına şu tavsiyede bulundu” “Sizi tüm samimiyetiyle, korkmadan ve incitmeden eleştirecek dostlar edinin. Ve yorulmadan gözlemleyin.”