Ana sayfa Sosyal Medya Sezon arasında Üç Kız Kardeş sürprizi!

Sezon arasında Üç Kız Kardeş sürprizi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonda Kanal D’nin en dikkat çeken yapımlarından birisi de Üç Kız Kardeş dizisi oldu. Ayvalık’ta çekilen dizi, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanmakta. Tanıtımları ile ilgi gören Üç Kız Kardeş dizisi, ilk başladığı haftalarda ortalama reytingler alırken, bir kaç bölüm sonra Salı akşamlarının zirvesine yerleşmeyi başardı.

Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu’nun rol aldıkları Üç Kız Kardeş, sezonu zirvede kapattı. Hızla reytinglerde uçuşa geçen ve çok konuşulan, beğenilen diziler arasına giren Üç Kız Kardeş, 2. sezonuyla merakla bekleniyor şimdi.

Dizinin dram yüklü hikayesi, izleyici tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Sevgi dolu bir evde büyüyen 3 kız kardeşin, bambaşka hayatlar içinde yaşadıkları dramlar ve çarpıcı olayların anlatıldığı dizinin yeni bölümleri için heyecan doruktayken, sezon ortasında gelen bir paylaşım, izleyiciler için güzel bir sürpriz oldu.

Dizinin 3 ana karakteri Derya, Dönüş ve Türkan’a Almila Ada, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu hayat veriyor. 16 bölüm ekrana gelen dizide kız kardeş olarak çok beğenilen üç genç oyuncu, dizinin öne çıkan isimleri.

Hikayenin ilk tanıtımında, doğup büyüdükleri evlerinin bahçesinde rengarenk giysiler, çiçekler içinde görülen kardeşlerin hayatları, giderek dramatik bir hale dönüşüyor. Hikayenin ana kahramanlarına hayat veren üç oyuncu ise başarılı performansları ile beğeni topluyorlar.

Dizinin bu üç genç ve başarılı ismi, şu sıralar birlikte tatil yaptıklarını instagram paylaşımlarıyla hayranlarına da gösterdiler. Dizi setinde iyi arkadaş olan ve sezon arasında da birlikte vakit geçiren üç oyuncunun pozları, hayranları tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı sosyal medyada…

Sezon arasında Üç Kız Kardeş sürprizi! 8

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen üç oyuncu, belli ki ayrı kaldıkları bir ay sürecinde birbirlerini özlemişler. Hasret gideren Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu, eğlenceli pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak hayranlarına da güzel bir sürpriz yapmış oldular…

Sezon arasında Üç Kız Kardeş sürprizi! 9