Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’in saçları görenleri şaşkına uğrattı!

Esra Bilgiç’in saçları görenleri şaşkına uğrattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, 2020 yılına Ramo dizisindeki Sibel karakteri ile başlamşıtı. Oyuncu, Adana’da yapılan çekimlerde bir hayli yorulduğu bir dönemde koronavirüs pandemisi nedeniyle Ankara’daki evinde kendisini karantinaya aldı.

Esra Bilgiç, aynı zamanda hukuk da okuduğu için bu dönemde derslerine çalıştı ve online ortamda sınavlara girdi. Bilgiç, dizinin setini de çok özlediğini söylemiş ve arkadaşları ile buluşmayı çok arzu ettiğini belirtmişti. Ünlü oyuncu Temmuz ayında yeniden Ramo dizisi setinde olacak.

Karantina döneminde uzun bir süre Ankara’da kalan oyuncu, normalleşme adımları atılmaya başlanınca İstanbul’a geldi. Oyuncu, instagram hesabından Adalar manzaralı deniz kıyısında çekilen bir fotoğrafını yayınladı.

Fotoğrafta hayranların ilk dikkat ettiği detay, ünlü oyuncunun bir hayli uzayan saçlarıydı. Esra Bilgiç’in kaynak yaptığını belirten kullanıcılar, saçlarının bu halini çok beğendiklerini ifade eden yorumlarda bulundu.

Ramo dizisindeki Sibel karakterinin saçları daha kısaydı. Esra Bilgiç, diziye başlayınca imajını değiştirecek mi, merak ediliyor.