Ana sayfa Sosyal Medya Öner Erkan, Netflix sayesinde bir başka kariyer hikayesi yazıyor!

Öner Erkan, Netflix sayesinde bir başka kariyer hikayesi yazıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öner Erkan’ı Türkiye’de tanımayan bir dizi hayranı yoktur… 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tiyatro okudu… İstanbul Şehir Tiyatroları’nda da yer alan Öner Erkan’ı daha çok dizilerinden tanıyorsunuz.

2002 yılında dizi setlerine adım atan oyuncu birbirinden farklı karakterlere başarıyla hayat verdi. İki Aile isimli dizideki Ferit karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, en çok da Yalan Dünya isimli dizideki Bora karakteri ile akıllarda kaldı. Dizilerin yanı sıra sinema sektöründe de birçok projede bulunan oyuncu, son dönemde ise Bir Başkadır dizisindeki Rezan, Çukur’daki Selim ve Uysallar dizisindeki Oktay karakterleri ile öne çıktı.

Öner Erkan, Netflix sayesinde bir başka kariyer hikayesi yazıyor! 15

Son 2 yıllık süreçte bu üç yapımda birbirinden farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, adeta kariyer patlaması yaptı. Türkiye’de Çukur dizisini izleyip de Selim Koçovalı karakterini hatırlamayan yoktur. Uzun yıllar da ünlü oyuncu bu karakter ile akıllarda kalmaya devam edecektir.

Ancak Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır ve Uysallar isimli projelerdeki oyunculuğu ile Öner Erkan bir başka kapıyı da araladı. Uluslararası alanda Netflix projeleri ile dikkatleri çeken Öner Erkan için yeni bir kariyer yolculuğunun başladığını söylemek lazım.

Özellikle Uysallar dizisindeki muhteşem performansı ile Öner Erkan’a hayranlık yurt dışında hızla artacak gibi gözüküyor. Oyuncunun yer alacağı Netflix, Disney Plus, HBO, Amazon Prime Video gibi dijital platformlarda yayınlanacak yapımlar, uluslararası bilinirliğine çok katkı yapacaktır.

Öner Erkan, Netflix sayesinde bir başka kariyer hikayesi yazıyor! 16

İlerleyen süreçte de oyuncunun dijital projelere ağırlık vermesi gerekebilir. Öner Erkan’ın Uysallar dizisindeki Oktay Uysal karakterinin çok etkileyici olduğunu söylemek lazım.

Ancak dizi hayranları, Bir Başkadır’da kısa sahnelerde rol almış olsa bile Rezan karakterini de akıllarına yazdı. Acıları yansıtmayı iyi bilen oyuncu, Rezan karakterinde beyin felci geçirmiş (Serabral Palsi) bir karakteri canlandırdı ki, bu çok zor bir şeydir. Öner Erkan, böyle bir karakteri kusursuz denebilecek düzeyde oynayarak, yeteneklerini sergiledi. Birçok kişiye göre de Bir Başkadır isimli dizinin yıldızıydı.

Öner Erkan, Netflix sayesinde bir başka kariyer hikayesi yazıyor! 17

Uysallar dizisi ile birlikte bir kez daha hayranlarını mest eden Öner Erkan, dijital projelerle yurt dışında kendisine güçlü bir hayran kitlesi oluşturmaya aday gözüküyor.