Ana sayfa Dizi Haberleri Havaya sıçratan Ramo mesajı! Esra Bilgiç dizi hayranlarına müjde verdi

Havaya sıçratan Ramo mesajı! Esra Bilgiç dizi hayranlarına müjde verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Murat Yıldırım ile birlikte geride bıraktığımız sezon Ramo dizisinin başrolünde yer aldı. Araya giren pandemi süreci dizi adına olumlu gelişmeleri de beraberinde getirdi.

Ramo çok iddialı bir başlangıç yapmasına rağmen, elde edilen reytingler bir türlü istenilen noktada değildi. Yayınlanan ilk 11 bölüm sonrasında karantina süreci ve çekimlerin durdurulması geldi. Bu dönem de dizinin baştan aşağıya değişmesi için iyi bir zaman verdi.

Birçok oyuncunun ayrıldığı Ramo’nun hikayesi yenilendi. Artık ekip Adana’da değil, İstanbul’da hikayeye devam edecek. Ramo’nun çekimleri de geçtiğimiz ay içinde başladı ve ekip yoğun bir tempoda çalışıyor.

Sibel karakteri ile izlediğimiz Esra Bilgiç, instagram hesabından bir video paylaştı ve “Geri sayım başlasın” diye de not bıraktı… Dizinin hayranları, yakın zaman içinde yeni bölümlerin yayınlanacağını düşünüyor.

Ramo dizisinin ne zaman izleyici ile buluşacağı net değil ama Esra Bilgiç bu mesajı ile takipçilerini hem şaşırttı hem de sevindirdi. Genel beklenti olarak Ramo’nun stok bölümlerinin çekilmesi ve Eylül ayında da izleyici ile buluşması tahminleri yapılıyordu.

Esra Bilgiç’in ‘geri sayım başladı’ mesajı bu noktada dikkat çekici ve yeni bölümlerin Ağustos ayında da yayınlanabileceği şeklinde algılandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Geri sayım başlasın! #RAMO ⏳

Esra Bilgiç (@esbilgic)’in paylaştığı bir gönderi ()