Ana sayfa Kadın Haberleri Esra Dermancıoğlu’nun instagram’da dans etmesinden rahatsız olanlar var!

Esra Dermancıoğlu’nun instagram’da dans etmesinden rahatsız olanlar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisine başlayan Esra Dermancıoğlu, Behice karakterini canlandırıyor. Mart ayının ortalarından bu yana dizinin çekimleri yapılmıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle tam olarak ne olacağı da belirsiz.

Esra Dermancıoğlu, evde karantina altında kalmaktan son derece memnun. Evde yaşamayı seven birisi olduğunu belirten oyuncu, koronavirüs sonrası için dileğini youtube’da katıldığı programda anlattı.

Dermancıoğlu, “Umarım daha az aç gözlü olayı; hepimiz için,kendim için, dünya için… Daha az aç gözlü. Hatta aç gözlülükten, tüketmekten uzaklaşma ümidi ile diyorum” dedi.

Dijital dönüşüme, dijital yaşama çok yumuşak bakan birisi olmadığını belirten Esra Dermancıoğlu, dijitalin insanları sahte bir dünyaya çektiğini düşünüyordu.

Ancak koronavirüs süreci oyuncunun bu düşüncesinde değişiklik yarattı.Dermancıoğlu, “Eğer bu ekran karşısında gerçek olursan, maskesiz olursan, kesinlikle neyse on anki enerjin yüzde yüz geçtiğine eminim. Karamsarlıksa ve gerçek aktarılıyorsa onunda o şekilde geçtiğine eminim” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hadi turkiye can can’layalim… fiyonkum @tukutukum ????

Esradermancioglu (@esradermancioglu)’in paylaştığı bir gönderi ()

Instagram’da yayınladığı içeriklere gelen yorumlara dikkat çeken oyuncu, insanların bir başkasını yargılamasından şikayet etti. Dermancıoğlu, “İnstagram’da dans ediyorum, çok sinirleniyorlar. İnsanlar gerçek olan şeyi hala kendi içinde sindiremiyor. Hala yargılıyoruz, hala kendi mutluluğuna benzemeyen bir mutluluk görürse yadırgıyor, yargılıyor” diye konuştu.

Ünlü oyuncu dijital serüvenin her insan için farklı şekilde geliştiğine de dikkat çekti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.