Ana sayfa Kadın Haberleri Eda Ece, şikayet etmekten utanç duyuyor!

Eda Ece, şikayet etmekten utanç duyuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, instagram üzerinden Uzman Psikolog Cansu Güney ile canlı sohbette buluştu. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran oyuncu, karantina günlerinden bir hayli sıkıldı.

Sohbet sırasında “Korona bi gitme mi diye içimden gün sayıyorum. Ev insanıyımdır ama biraz fazla oldu” diyen Eda Ece, 14 Mart’tan bu yana evinde olduğunu belirtti.

Oyuncu, markete gitmek dışında evden çıkmadığını, ayrıca anne ve babasını da göremediğini söyledi. Eda Ece, ablasının anne ve babasını korumaya aldığını ve kimse ile görüştürmediğini söyledi.

Şu an çalışmak zorunda olan insanlara vurgu yapan Eda Ece, “Şu an çalışmak durumunda olan bir sürü insan var. Onları düşününce evde olmaktan, şikayet etmekten yana utanç duyuyorum” diye konuştu.

10 yıla yakın süredir oyunculuk yapan Eda Ece, tempoya alışık olduğu için evde kalınca bir anda ne yapacağını şaşırmış. Ünlü oyuncu, “Çok fazla çalıştığım için artık 10 yıl olmak üzere. Sürekli tempoya, kalabalığa alışık olduğum için, bu alışık olduğum bir tempo değil. Böyle olunca da ne yapıyorduk boşken diye adaptasyon sorunu oldu” dedi.

Bu dönemi verimli geçirmeye çaba harcadığını anlatan oyuncu, günlük ertelediği işleri yaptığını ifade etti.

Eda Ece’nin sohbetini videodan izleyebilirsiniz.