Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftini, Esra Dermancıoğlu sahnede adeta büyüledi!

Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftini, Esra Dermancıoğlu sahnede adeta büyüledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbul Komedi Festivali’nde oyunu sahnelenen Esra Dermancıoğlu, bir kez daha izleyenleri kendisine hayran bıraktı. atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde de başrolde yer alan oyuncu, aynı zamanda tiyatroyu da bırakmayan isimlerden birisi.

Beren Saat, yıllar önce Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizide birlikte rol aldığı ve çok da yakın arkadaşlık kurduğu Esra Dermancıoğlu’nu bu tiyatro gösterisinde yalnız bırakmadı. Beren Saat’in kocası Kenan Doğulu da yanındaydı.

Esra Dermancıoğlu’nu izlemekten büyük keyif aldıklarını belirten ünlü çift, muhabirlerle yaptıkları röportajda evliliklerindeki mutluluklarını da mimiklerine bile yansıttı. Gösteride Kenan Doğulu’nun bir ara sahneye çıkarak Esra Dermancıoğlu ile kısa bir sohbetinin olduğu da ortaya çıktı.

Beren Saat, o anlarda yaşananları şöyle ifade etti: “Esra ile Kenan birbirlerini çok iyi tanıdıkları için, birbirlerine çok yakın oldukları için ve Kenan sahneye çok alışık olduğu için, diğer katılımcılara göre Kenan ile Esra’nın minik sohbeti çok rahattı. Bütün salondan çok alkış aldı.”

Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftini, Esra Dermancıoğlu sahnede adeta büyüledi! 7

Kenan Doğulu için sahnede yer almak küçüklüğünden bu yana yaşadığı bir deneyim olduğu için, tiyatro sahnesinde Esra Dermancıoğlu ile de karşılıklı sohbette zorlanmadı. İkilinin birbirleri ile çok yakın olduğunu Beren Saat de ifade etti.

Kenan Doğulu, lise yıllarında tiyatro kulübünde olduğunu ve oyunculuk da yaptığını açıklarken, Esra Dermancıoğlu ile sahne deneyimini şu sözlerle anlattı:

“Sahnede olmak, çocukluğumdan beri yaşadığım bir şey. Bale gösterilerinden, çocuk korosuna, folklordan tiyatroya. Oyunculuk da oldu bunun içinde. Özellikle lisede tiyatro bölümünde olduğum dönemler vardı. Ben çok eğlendim kendi kendime, inşallah seyirci de eğlenmiştir.”

Esra Dermancıoğlu da arkadaşlarının desteğine teşekkür etti. Beren Saat’e muhabirler yeni proje konusunda bir gelişme olup olmadığı sorusunu yöneltti.

Beren Saat, “Projeler zaten olgunlaştığında sizin haberiniz olur. Şimdilik anlatacağım bir proje yok” demekle yetindi.