Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için Fox TV’nin yeni kararı ortaya çıktı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için Fox TV’nin yeni kararı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 15. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyordu. Sette yaşanan koronavirüs sorunları ve yılbaşı arası nedeniyle dizi iki hafta ekranda yer alamadı.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 15. yeni bölümü bu hafta da ekranda olmayacak. Fox TV’de yapılan duyuruda dizinin yeni bölümünün 18 Ocak Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacağı duyuruldu.

Paylaşılan fragmanda Azra bir kez daha Sergen tarafından kandırılacak… Sergen’in boşanmamak için çevirdiği numaralar, Azra’yı en sonunda çıldırtacak… Mahkeme salonunda Sergen’e hakaret eden Azra, adeta çıldırıyor.

Gökçe Bahadır, son günlerde Kulüp isimli Netflix dizisindeki Matilda karakteri ile de çok konuşuluyor. Başarılı işlere imzasını atan oyuncuya 2021 yılı gibi 2022’nin de çok iyi geleceği anlaşılıyor.

Şimdiye kadar 14 bölümü yayınlanan ve bir süredir de ekranda olmadığı için hayranlarını sabırsızlandıran dizinin güçlü bir hikayesi ve etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin 15. yeni bölümünden ilk fragman: