Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde eleştiriyi hak eden durum!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde eleştiriyi hak eden durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi çok iyi bir çıkış yaptı. Salı akşamları Masumlar Apartmanı gibi etkili bir dizinin varlığına rağmen yeni dizi çok iyi sonuçlar almaya başladı.

Her geçen hafta üzerine koyarak ilerleyen bir performans gözlemliyoruz. 4 yıl sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapan Gökçe Bahadır, performansı ile hayranlarını mest etti. Ayrıca Sumru Yavrucuk da geçen sezon Baraj dizisinde olduğu gibi yeni rolünde de çok başarılı bir çıkış gerçekleştirdi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi iddialı oyuncularla kurulu ve The Split isimli diziden uyarlanan senaryosu ile dikkatleri çekiyor. Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Tülin Ece, Gökçe Eyüboğlu gibi oyuncuları da kadrosunda buluşturan dizinin her yeni bölümünde izleyicinin ilgisinin artması da dikkat çeken bir başka detay.

Ancak bu olumlu yönlerine rağmen dizinin uzun süresi, bazı sıkıcı diyaloglar ve sahneler nedeniyle ekran başında bazen izleyiciler sıkılabiliyor.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da hikayedeki bu sıkıntılı duruma dikkatleri çekti. Gökçe Bahadır ve Sumru Yavrucuk’u takdirle izlediğini belirten Sina Koloğlu, uzatılan sahneleri ise eleştirdi.

Selen Uçer’in canlandırdığı Songül karakterinin sahnesine dikkat çeken Sina Koloğlu, şöyle yazdı:

“Songül (Selen Uçer) eşi Alpay’ın kendisini aldattığını bizzat görüyor ve dava açıyor. Avukatı, Azra (Gökçe Bahadır). Duruşmada ters köşe yapmak için banka hesaplarına giriyorlar ve onların incelenme durumu var. Tam o sıralar bizim ev ahalisinin içi bayıldı. “Şöyle bir dolaşalım” dediler. Tekrar döndüklerinde, hâlâ banka hesabıyla uğraşıyorlardı. Bizimkileri ‘yerli diziler uzun’ hikayesine inandırmak artık mümkün değil. ‘Downton Abbey’i izledikten sonra. “Yahu adam bir buçuk saat bölüm yapıyor, gözü kırpmadan izletiyor. Bizim yapımlar uzun hikayesi anlattılar bugüne kadar. Mesele uzunlukta değil, senaryoda” diyorlar.”