Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde reytingler kötü ama erken finali engelleyen bir başarı var!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde reytingler kötü ama erken finali engelleyen bir başarı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başında Fox TV’nin en iyi çıkış yapan dizilerinden birisi olarak gösterilen Evlilik Hakkında Her Şey, süreç içinde izleyici kaybı yaşayarak bir hayli ilgi azalması ile karşı karşıya kaldı. Dizinin senaryosuna yönelik yapılan eleştiriler, geçtiğimiz aylarda yeni düzenlemeler yapılmasına neden olmuştu.

Zaman atlamasının yaşandığı diziden Yiğit Kirazcı ve Sarp Akkaya ayrılırken, Serkan Altunorak ile Barış Kılıç ise hikayeye dahil oldu. Ancak hem oyuncu değişimleri hem de senaryonun zaman atlaması ile yeniden şekillendirilmesi izleyicilerin geri kazanılmasını sağlamadı. En son hikayeye Naz Elmas’ın da katıldığını hatırlatalım.

Dizinin izleyiciler tarafından vazgeçilme nedenlerinin birincisi ise, ilk başlarda farklı boşanma davaları ile ortaya konulan büyük deneyimlerin yerini, aile içi çekişmelerin almasıydı. Boşanma davalarının iç yüzünde yaşananları özellikle merak eden kadın izleyici kitlesi, hikaye aşk üçgeni ve tartışmalarına dönünce yavaş yavaş diziden kopmaya başladı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde reytingler kötü ama erken finali engelleyen bir başarı var! 7

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin her an final yapabileceği endişesi taşıyan izleyiciler, bu çıkarımı Fox TV’nin reytingi ortalamanın altına kadar gerileyen yapımlara fırsat tanımaması nedeniyle bu şekilde bir öngörüde bulunuyordu.

Ancak The Split uyarlaması olan dizinin yurt dışı satışları Fox TV’nin anı bir final kararı almasının önünde engel teşkil ediyor. Yurt dışında iyi satışlara imza atan dizinin devam etmesi de bu nedenle gerçekleşiyor. Fox TV, sezon sonuna kadar diziye zaman tanıyabilir. Gelen son haberler bu bilgiyi teyit ediyor.

Televizyon kanallarının artık reklamlardan daha çok yurt dışı satışlarını öne aldıkları biliniyor ve yurt dışında da daha fazla bölüm üzerinden yapılacak olan satışlar daha iyi gelirler sağlıyor. Fox TV’nin de bu durumu göz önüne alarak Evlilik Hakkında Her Şey için ani bir final kararı alamadığı, sezon sonuna kadar da düşük reytingler gelse bile yayında tutmayı planladığı iddia ediliyor.