Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri At üstünde o kadar rahat ki… Burak Tozkoparan’ın Destan dizisi öncesi binicilik tecrübesi yok!

At üstünde o kadar rahat ki… Burak Tozkoparan’ın Destan dizisi öncesi binicilik tecrübesi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisinde Temur Tegin karakterini canlandıran Burak Tozkoparan, kariyerinin en özel günlerini yaşıyor. Genç yaşta çok etkili dizilerde ve rollerde yer almak oyuncular için hem büyük bir şans hem de önemli bir deneyim fırsatı oluyor.

atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan dizide Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli başrolleri paylaşıyor. Yan rollerden en dikkat çekenlerden birisi de Temur Tegin ve Burak Tozkoparan, rolün hakkını veriyor. Oyuncu, özellikle de at bindiği sahnelerdeki rahat tavırları ile dikkatleri çekiyor.

Hayvanlarla iyi bir iletişim kurduğunu söyleyen oyuncu, “En rahat olduğum şey at olabilir. Ben at konusunda, genelde aynı atı kullanıyoruz. Köpeğim de olduğu için diyalog kurmayı galiba becerebiliyorum hayvanlarla” diye konuştu.

Dizinin setinde bir arada olduğu hayvanların neyi sevdiği ve neyi sevmediğini iyi öğrenen oyuncu, onlarla iyi diyalog kurması sayesinde de çekimlerde rahat ediyor. At üzerindeki sahnelerde Burak Tozkoparan’ın ne kadar profesyonel ve rahat göründüğünü fark etmişsinizdir. İşte bu farkı yaratan şey oyuncunun hayvanlarla kurduğu güçlü diyalog…

At üstünde o kadar rahat ki... Burak Tozkoparan'ın Destan dizisi öncesi binicilik tecrübesi yok! 7

Oyuncu 3-4 yıldır kendisiyle yaşayan köpeğinin hayvanlarla iletişim kurma konusunda kendisine bazı farklar kattığını düşünüyor. Oyuncu, “Onun artık neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığını anlayabiliyorum. O noktada da çok büyük bir problem yaşamadım. İnşallah da yaşamam” diyerek atıyla sette gayet uyum içinde olduklarını anlattı.

Destan dizisinden önce at binme tecrübesi olmayan oyuncunun bu kadar kısa bir sürede bu noktaya gelmesi de şaşırtıcı bir durum. Burak Tozkoparan, “Hayatımda ilk defa binicilik tecrübesi yaşıyorum. Ata da binmedim daha önceden. 3-4 yıldır köpeğim olduğu için onun derdinden bakışından anlayabiliyorum. Atımın adı Kızılok. Onun da derdini anlayabiliyorum. Benimkisi çok rahat bir at, onu serbest bırakmak daha iyi hissettiriyor” ifadelerini kullandı.