Ana sayfa Sosyal Medya Elbet Bir Gün dizisi kamera arkasında Kapadokya’nın ihtişamı var!

Elbet Bir Gün dizisi kamera arkasında Kapadokya’nın ihtişamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yeni bir dizi başlıyor. Fox TV ekranında 7 Kasım’dan itibaren Elbet Bir Gün isimli yapımı izleyebileceksiniz. Kapadokya’daki bir kasabada metruk bir binada aynı aileden 5 kişinin cesedinin bulunması ile başlayacak olan hikaye için ekip yoğun bir çalışma yürütüyor.

Ağustos ayından bu yana çalışmalarına devam eden dizinin ekibi Kapadokya’nın muhteşem doğası içinde izleyicileri şaşırtacak bir hikaye hazırlıyor. Son iki sezonda büyük çıkış yapan Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal, çok farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak.

Elbet Bir Gün dizisinde Sinem Ünsal’ın yanı sıra; Burak Yamantürk ile Şebnem Bozoklu da başrolde bulunuyor. Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için büyük çaba harcayan Nesime ve Feride kardeşlerin hikayesini izleyeceksiniz.

Şebnem Bozoklu Nesime karakterini canlandıracak. Feride olarak ise Sinem Ünsal’ı izleyeceksiniz. Her ikisi de yeni bir hayat kuracak ama bu cinayet onların peşini bırakmayacak.

Nesime’nin eski kocası Cemil’in onların peşine düşmesi ile birlikte hikaye heyecanlı bir hale gelecek. Elbet Bir Gün dizisi ekibinin çekimlerinin perde arkası ortaya çıktı.

Dizinin oyuncuları etkili sahneleri yoğun bir emek ile çekiyor. Kapadokya’nın doğasını da yakında izleyebileceğiniz dizinin bir hayli ilgi çekmesi bekleniyor. İşte dizinin çekimlerinden perde arkası görüntüler: