Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yüzsüzlük ve utanmazlığın zirvesi!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yüzsüzlük ve utanmazlığın zirvesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanmaya ve büyük ilgi görmeye devam ediyor. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 16. yeni bölümünde herkesi hayrete düşürecek anlar yaşanacak.

Azra ile Yıldırım birlikte yeni bir hayata doğru adım adım ilerlerken, Sergen ise bunu hazmedemiyor… Sergen’in Yıldırım’a dayak attığı ve Azra’yı ağır sözlerle tahrik edeceği görüntüler 16. yeni bölümde hikayede tansiyonu artıracak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi boşanmaların ve evliliklerin iç yüzünü ortaya koyan sahneleri ile özellikle kadın izleyiciler tarafından büyük dikkatle takip ediliyor. Dizide Sergen karakterinde Sarp Akkaya’nın etkileyici performansıyla yeni bölümde izleyenleri bir hayli sarsacağını söyleyebiliriz.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yüzsüzlük ve utanmazlığın zirvesi! 9

Azra ile Yıldırım’ın arasına girmeye çalışan ama her attığı adım ile de biraz daha bataklığa saplanan Sergen’in şiddete başvurması aslında günümüz dünyasına da bir mesaj veriyor.

Evlilik Hakkında Her Şey’de eşini aldatan, boşandıktan sonra bile onun peşini bırakmayan adamların ruh halini yansıtan Sergen, sözleriyle yüzsüzlük ve utanmazlığın da zirvesine çıkacak. Sergen, Azra’ya diyor ki: “Evli kadın aldattı kocasını, gitti başka biriyle birlikte oldu.”

Gökçe Bahadır’ın Azra rolünde çok başarılı performans sergilediği dizinin 16. yeni bölümünün sarsıcı olacağını belirtelim.