Ana sayfa Sosyal Medya Alkışlar Kardeşlerim dizisinin Oğlucan’ı Cihan Şimşek’e geliyor!

Alkışlar Kardeşlerim dizisinin Oğlucan’ı Cihan Şimşek’e geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanan dram dizisi Kardeşlerim’in genç ve başarılı isimlerinden birisi de Cihan Şimşek…

Oyuncu, daha önce birçok rolde yer alan belirli bir tecrübeye sahip bir isim. 2009 yılındaki Bez Bebek dizisindeki Selim karakterinden bu yana farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, Kardeşlerim projesi ile geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Oğulcan karakteri dizinin renkli ve sevilen isimlerinden birisi, Cihan Şimşek’de oldukça başarılı performans ortaya koyuyor. Sosyal medyada Oğulcan’ın yaşadıklarını çok başarılı şekilde canlandıran Cihan Şimşek hakkında birçok güzel yorum yazıldı.

Oyunculuk yetenekleri ile kendisini bir kez daha kanıtlayan genç oyuncu, hikayenin gülümseyen yüzüydü. Birçok izleyici de onun sayesinde dram sahneleri arasında gülümseme fırsatı buluyordu. Ancak bu sefer Oğlucan’ı hüzünlü ve duyguların yoğunlaştığı sahnelerle ekranda olması izleyicileri de etkiledi.

Alkışlar Kardeşlerim dizisinin Oğlucan'ı Cihan Şimşek'e geliyor! 7

Oğulcan’ın hislerini izleyiciye geçirme konusunda çok başarılı bir iş çıkartan Cihan Şimşek’e sosyal medyada da büyük bir ilgi vardı.

Hem komediyi hem dramı bir arada seyirciyle buluşturan Cihan Şimşek, bölümde Emir karakterini yaraladı. Bunun üzerine polislerin okula gelip Oğulcan’ı tutuklanma sahnesi ve ceza evindeki sahneleriyle sosyal medyada tt olan oyuncu, izleyenleri bu sefer üzüntüye sevk etti.