Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden ayrılan oyuncu senaryoya ruhunu bırakıp gitti!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden ayrılan oyuncu senaryoya ruhunu bırakıp gitti!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin Salı akşamları yayınlanan dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’de senaristlerin hikayeyi parlatma amacıyla yaptıkları bir dizi değişiklik sonunda geçtiğimiz bölüm ayrılıklar yaşandı.

Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığı Yıldırım geçirdiği trafik kazasında ölürken, Sarp Akkaya’nın oynadığı Sergen karakterleri de çocukları alarak farklı bir şehre gitti ve dizi de farklı bir noktaya doğru evirilmeye başladı. Yıldırım karakteri belki diziden gitti ama ruhu kalacak. Peki nasıl mı? İşte senaristlerin dizi için yaptığı büyük değişimin ilk işareti… Yıldırım’ın ölümü bir cinayet…

Yıldırım’ın ölümünün üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Azra acısını ilk günkü gibi yaşamaya devam etmektedir. Yıldırım’ın ölümünden kendisini ve annesi Çolpan’ı sorumlu tutan Azra, avukatlığı bırakmış Güneş’in kafesinde çalışmaya başlamıştır. Herkes Azra’nın yeniden yaşama dönmesi için çaba göstermektedir fakat onun eski hayatına dönme gibi bir niyeti yoktur.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeni gelişmeler Serdar ile Azra’yı yakınlaştıracak! 55

Azra’nın fikrini ancak çok değer verdiği Erman Arsen değiştirir. Üstlendiği bir davada Azra’dan yardım isteyen Erman, zorda onu ikna eder. Bu sırada eski müvekkili ile de çalışmaya başlar. Karşısında ise dişli bir meslektaşı vardır.

Efe Avcı karakteriyle diziye katılan Barış Kılıç ile Azra’nın yolları davada kesişir. Fakat Azra’nın müvekkili tehlikeli biridir. Eşinin ölümünü tıpkı kitaplarını çaldığı gibi ince ince planlamıştır. Kimsenin kendisine engel olmasını istemez ve yaptıklarının ortaya çıkmaması için her şeyi göze almıştır.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeni gelişmeler Serdar ile Azra’yı yakınlaştıracak! 56

Dava için araştırmalar yapan Efe, bir arkadaşından Azra’nın müvekkilini araştırmasını ister. Gelen bilgi birçok şeyin seyrini değiştirecektir. Yıldırım’ı ziyarete giden Azra, vicdan azabından kurtulmanın bir yolunu aramakta ve kendisine Yıldırım’ın bir işaret göndermesini istemektedir. Sağanak yağmur altında sırılsıklam ıslanan Azra’nın arkasında birdenbire Efe belirir ve ona tıpkı daha önce Yıldırım’ın tuttuğu gibi şemsiye tutar.

Bu tam da Azra’nın beklediği işarettir. Fakat, acı gerçekle karşı karşıya kalan Efe, bu durumu öğrenmesi için Azra’nın yanına gitmiştir. Ve Azra’ya açıklar; “Yıldırım’ın ölümünden sen sorumlu değilsin Azra, onun ölümü bir kaza değil. Cinayet!” Bu da gösteriyor ki Yiğit Kirazcı hikayeden ayrıldı ama Yıldırım karakterinin ruhu bölümlerde dolaşmaya devam edecek.

Bakalım senaristlerin bu çabası ve hikayedeki yön değişikliği Evlilik Hakkında Her Şey dizisini nasıl etkileyecek. Gelecek bölümlerde izleyip göreceğiz.