Ana sayfa Dizi Haberleri Kayra Şenocak ile Yiğit Kirazcı ikilisi geliyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde dengeler değişiyor!

Kayra Şenocak ile Yiğit Kirazcı ikilisi geliyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde dengeler değişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni karakterler ve hikayenin de farklılaşması beklentisinin bulunduğu Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili gelişmeler gündemde yer almaya başladı.

Yaz döneminde dinlenen dizi ekibi, iyi bir tatil süreci geçirirken, dizinin senaristleri ile yapım ekibi ise yoğun bir çalışma ile ikinci sezonu tasarlıyor. Özellikle senaristler, yeni sezonda izleyicileri çok şaşırtacak olaylara yer vermek zorunda. Şayet bu gerçekleşmez ise Kızılcık Şerbeti dizisi ilk sezonda elde ettiği müthiş çıkışı sürdüremez.

Bunu iyi bilen dizinin senaristleri iki farklı karakter üzerinden hikaye içindeki aşkları başka bir boyuta taşımayı planlıyor. Bu plan ile ilgili televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun yaptığı paylaşım dikkat çekici oldu.

Ceren Yalazoğlu’nun canlandırdığı Nursema karakterinin hayatına yeni birisi girecek. Serkan Tınmaz’ın canlandırdığı Umut ile Nursema arasındaki aşkı sarsacak olan bu yeni karakter Erdoğan olacak. Kayra Şenocak’ın canlandıracağı Erdoğan karakteri hem zengin birisi hem entel hem de muhafazakar bir kimliğe sahip.

Kayra Şenocak ile Yiğit Kirazcı ikilisi geliyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde dengeler değişiyor! 8

Nursema’nın ilgisini çekecek olan Erdoğan’ın gelişinin ardından Umut ile aşkı nasıl ilerleyecek herkes heyecanla bu süreci bekliyor.

Ayrıca dizinin hikayesinde ilk sezonun flaş isimlerinden birisi de Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman oldu. Uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapan Müjde Uzman’ın başarıyla canlandırdığı Alev, en beğenilen kadın karakterlerden birisiydi. Hatta dizinin sürprizi olarak ortaya çıkan Alev, izleyicileri de çok heyecanlandıran birisi oldu.

Yeni sezonda da Alev karakteri üzerinden senaristler dikkat çekici bir hikaye hazırlıyor. İşte bu noktada da Alev’in eski aşkı Rüzgar ortaya çıkacak.

Kayra Şenocak ile Yiğit Kirazcı ikilisi geliyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde dengeler değişiyor! 9

Yiğit Kirazcı’nın canlandıracağı Rüzgar karakteri ile birlikte hikayede bambaşka gelişmeler yaşanacak. Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Abdullah ile Alev yakınlaşmasının ikinci sezonda nereye gideceği de bu yeni karakter ile herkesin aklındaki bir başka soru işareti olacak.

Rüzgar’ın hayatına yeniden girmesinin ardından Alev karakteri büyük bir ikilem içine girecek ama içindeki Abdullah’a olan hisler onların büyük sürpriz yapmasını da sağlayabilir.

Sina Koloğlu’nun verdiği bilgilere bakılır ise Erdoğan ile Rüzgar karakterleri ikinci sezonda dizinin hikayesinde büyük değişime neden olacak.