Ana sayfa Dizi Haberleri Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti dizisinde Rüzgar karakteri ilk kez izleyicilerin karşısına çıktı!

Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti dizisinde Rüzgar karakteri ilk kez izleyicilerin karşısına çıktı!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinin 33. yeni bölümü 6 Ekim Cuma akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bölümde çok önemli olaylar yaşanacak.

Alev’in eski aşkı olan Rüzgar karakteri de hikayeye 33. bölüm itibari ile dahil olacak. Yiğit Kirazcı’nın canlandırmakta olduğu Rüzgar karakterinin dizinin hikayesinde nasıl bir değişime neden olacağı herkes tarafından merak ediliyor.

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, bebeğinin velayetini kaybeden Doğa’nın en büyük destekçisi Kıvılcım oluyor.

Kıvılcım’ın Ömer’e, Fatih’in kurduğu tuzağı söylemesi üzerine Ömer ve Fatih karşı karşıya geliyor. Avukatıyla da yüzleşen Kıvılcım, Fatih’le birlikte Doğa’ya kurdukları kumpası yüzüne vuruyor.

Kıvılcım ve Doğa’nın, Ünallar’ın evine bebeği almak için gittiği tanıtımda Alev’in eski aşkı olan Rüzgar karakteri de ilk kez izleyiciyle buluşuyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.