Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi bir mesaj veriyor alan alır almayan yaya kalır!

Yasak Elma dizisi bir mesaj veriyor alan alır almayan yaya kalır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beşinci sezonu devam eden Yasak Elma, Fox TV’nin en değerli yapımlarının başında geliyor. Mahkum ile birlikte Yasak Elma bu sezon kanalı kurtaran projeler oldu… Zaten Yasak Elma’nın iyi performans sergilemesi beklenen bir durumda ama her yıl üzerine koyarak ilerliyor olması da önemli mesajlar veriyor.

Yasak Elma dizisi dram hikayesi olarak başlayıp da üçüncü sezondan itibaren farklılaşarak, günümüze bir absürt komedi tarzına yaklaşmış bir yapım olarak geldi… Eda Ece ve Şevval Sam’ı tebrik etmek şart. Her ikisi de karakterlerin ruhuna uygun oyunculuk sergiliyor ve dizinin bu kadar başarılı olmasının sebebi de onlar…

Yasak Elma’nın 133 bölümü geride kaldı. Medyapım’ın sahibi Faruk Aksoy, kendi yapımcı rekorunu kırmak adına dizinin altıncı sezonda da devam etmesini istedi ve reytinglere bakılırsa gelecek sezonda da dizinin çok iyi işler yapması kimseyi şaşırtmayacak.

Yasak Elma dizisi bir mesaj veriyor alan alır almayan yaya kalır! 8

Ancak Yasak Elma dizisinin bu güçlü performansının altında bir mesaj var ki, bu noktayı da yapımcıların kaçırmaması gerekiyor. O Hayat Benim dizisinden Fox TV’nin en uzun süreli projesi olma unvanını eline alan Yasak Elma, herkese şunu anlatıyor:”İzleyiciler ekranda dramdan sıkıldı, kafa dağıtacak, gülecek, eğlenecek diziler arıyor.”

Dizinin bu kadar başarılı olmasının altında görülmesi gereken mesaj bu… “Bu kadar da olmaz” dedirten birçok sahneyi izleyiciler Yasak Elma olduğu için gülerek ve eğlenerek takip ediyor.

Dizi ekran başındakileri düşünceye sevk etmiyor, onları üzmüyor ve gözyaşları aşırı komik sahnelerde akıyor… Televizyonda dizi izleyen birçok kişi için Yasak Elma dramdan, psikolojik gerilimden, gündemdeki birçok olumsuz olaydan bir kaçış noktası..

Yasak Elma dizisi bir mesaj veriyor alan alır almayan yaya kalır! 9

Dizi izleyicilerinin bu tarz kaçış noktalarına ihtiyacı olduğunu yapımcılar görmüyor mu? Yasak Elma verdiği bu mesaj ile aslında izleyicinin sesi olmuş durumda…

“Dramdan bunaldık, bize biraz eğlence, biraz kafa dağıtma fırsatı verin.”

İşte bu mesaj tüm dizi yapımcılarına ve kanal yönetimlerine Yasak Elma’nın arka planındaki izleyicilerin hissiyatını yansıtması bakımından çok değerli.