Ana sayfa Sinema Oktay Çubuk ve Hayal Köseoğlu’nun başrolündeki Bir Nefes Daha’nın yayın tarihi belli oldu!

Oktay Çubuk ve Hayal Köseoğlu’nun başrolündeki Bir Nefes Daha’nın yayın tarihi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde iddialı yapımlarla karşımıza çıkan BluTV’de yayınlanacak Bir Nefes Daha filminin yayın tarihi belli oldu. 25 Şubat’ta BluTV’de izleyiciyle buluşacak “Bir Nefes Daha” filminin başrollerini Oktay Çubuk ve Hayal Köseoğlu paylaşırken onlara diğer rollerde Ushan Çakır, Eren Çiğdem ve Ayris Alptekin eşlik ediyor.

Nisan Dağ’ın yazıp yönettiği “Bir Nefes Daha” filmi 2021 Adana Altın Koza Film Festivali ulusal uzun metraj film yarışmasında en iyi yönetmen, senaryo, yardımcı erkek, umut veren kadın ve umut veren erkek dallarında tam beş ödüle layık görülmüştü.

Oktay Çubuk ve Hayal Köseoğlu'nun başrolündeki Bir Nefes Daha’nın yayın tarihi belli oldu! 7

“Bir Nefes Daha”, İstanbul’un çetin mahallesi olarak anılan Karaçınar’da yaşayan genç rapçi Fehmi’nin dünyasına davet ediyor seyirciyi. Annesiz olmayan, abisi ve babasıyla yaşayan, bir büfede çalışan, durmadan yoksullukla sınanan Fehmi için rap müzik bir tür yaşadığı hayattan kaçma alanı ama aynı zamanda da artık bıktığı hayattan bir sıyrılma rüyasıdır. Sahne aldığı Yunus ile birlikte albüm yapma ve içinde yaşadıkları dünyadan kurtulma rüyası gören Fehmi için uyuşturucu bağımlılığı ise önündeki en büyük engeldir.

Fakat bir gün farklı bir çevreden gelen eski DJ Devin’e aşık olunca işler değişiyor. Bu iki kayıp ruh hiç beklenmedik şekillerde birbirlerine ilham oluyorlar. Devin için de onarıcı bir etki yapıyor Fehmi’nin varlığı.