Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bomba gibi transfer!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bomba gibi transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon en iyi işlerinden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey, reytinglerde rekorlara ulaşmasa da başarıyla yayınına devam ediyor. Artık kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin oyuncu kadrosuna çok sevilen bir isim katılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Barış Kılıç, bundan böyle Fox TV’nin başarılı yapımı Evlilik Hakkında Her Şey’de izleyiciyle buluşacak. Barış Kılıç’ın canlandıracağı karakter, Gökçe Bahadır’ın hayat verdiği Azra’nın hayatında yeni bir sayfa açılmasını sağlayacak.

Bugüne kadar Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Yasak Elma gibi başarılı dizilerde izlediğimiz Barış Kılıç en son yine bir Fox TV dizisi olan Uzak Şehrin Masalı ile ekrana gelmişti. Oyuncunun Kürşat Eroğlu isimli karakteri canlandırdığı Uzak Şehrin Masalı, düşük reytingleri sebebiyle beşinci bölümünde final yapmıştı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bomba gibi transfer! 7

Barış Kılıç, Uzak Şehrin Masalı’nın sona ermesinden yaklaşık dört ay sonra Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle ekrana dönüyor. Barış Kılıç’ın diziye yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Bu arada Evlilik Hakkında Her Şey’in 19. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Gökçe Bahadır ve Yiğit Kirazcı’nın canlandırdıkları Azra ile Yıldırım yeni bir hayata doğru aşk dolu bir adım atarken, diğer tarafta ise eski koca Sergen’in bitmek tükenmek bilmeyen intikam hırsı büyük sorunlar çıkartacak.

Benzer durumların sokakta birçok insanın da başına geldiği bu ayrılık sonrası travmayı atlatamayan Sergen’in yapacakları dizide heyecanı artıracak ama izleyicileri de büyük dersler verecek.