Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı için gerçek rekabet yeni başlıyor!

Masumlar Apartmanı için gerçek rekabet yeni başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – TRT1 ekranında devam eden Masumlar Apartmanı, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yine büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılmasının ardından diziye katılan Melisa Şenolsun da hikayeye renk kattı. Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

İzleyicilerin yoğun bir ilgi gösterdiği TRT1 dizisi geçen sezona göre reytingler noktasında biraz geriden gelse de yine de Salı akşamlarının gün birincisi olmayı bir kez daha başardı. Ancak bu durum gelecek hafta değişebilir. Altı sezon ekranda çok iyi sonuçlar alan ve sadık izleyici kitlesi bulunan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz rekabete yeniden katılacak.

Yedinci sezon çekimleri devam eden atv dizisinin kadrosu yenilendi ve hikayesi de çok farklılaştı. 12’den fazla karakterin katılacağı diziye; Uğur Yücel, Levent Ülgen gibi önemli başrol oyuncuları da geldi.

Dizinin yeni sezonda çok daha etkili bir hikaye ile sürprizler yapacak olması da izleyicilerini heyecanlandırıyor. Bu durum ise en çok reyting rekabetinde taşların yerinden oynamasına neden olacak.

atv dizisi birinciliği TRT1’den alabilir. Masumlar Apartmanı, ikinci sezonda yükselen bir reyting performansı ortaya koyuyor. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölümü ile 26 Ekim Salı akşamı yayınlandığı zaman birinciliğin el değiştirmesi bekleniyor.

atv dizisinin geri dönüşünün Fox TV’nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in durumunu da etkilemesi bekleniyor. İyi bir çıkış yapan dizi, hikayesi ve oyunculuk performansları ile beğenildi. Ancak reyting rekabeti çok sert ve bu hafta dizinin gerilemesi iyi bir görüntü vermedi. Gelecek hafta salı günü dizilerin reyting rekabeti çok sert olacak.