Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı yayınlanmazsa şaşırmayın! Ezgi Mola dünyanın öbür ucunda!

Masumlar Apartmanı yayınlanmazsa şaşırmayın! Ezgi Mola dünyanın öbür ucunda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, bu hafta 51. bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta merakla izlenen dizinin bir sonraki bölümü için izleyenleri endişelendiren bir durum söz konusu! Zira dizinin Safiye’si Ezgi Mola ortalıkta yok!

Daha doğrusu başarılı oyuncu şu sıralar Amerika’da. New York’ta bu yıl 18. kez düzenlenen “New York Türk Film Festivali”ne katılan oyuncu, aynı zamanda bir dizi etkinlikte de yer alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci ile birlikte Serkan Altunorak’ın da yer aldığı bazı oyuncular ile birlikte New York’ta bulunan Ezgi Mola, sık sık instagram sayfasından paylaşımlar da yapmakta.

New York’un Noel öncesi ışıl ışıl hallerini instagram sayfasından yayınlayan Ezgi Mola, etkinlikten, festivalden arta kalan zamanlarında bol bol gezdiklerini ve eğlendiklerini de göstermekte.

Masumlar Apartmanı yayınlanmazsa şaşırmayın! Ezgi Mola dünyanın öbür ucunda! 9

Ezgi Mola, hem iş hem eğlence turu yaparken, Masumlar Apartmanı izleyicisi ise endişeli! Zira oyuncunun yurtdışında olması nedeniyle Masumlar Apartmanı’nın çekimlerine ara verdiği de görülmekte.

Masumlar Apartmanı yayınlanmazsa şaşırmayın! Ezgi Mola dünyanın öbür ucunda! 10

Bu durumda Ezgi Mola’nın olmadığı bir bölüm izleme olasılığı ya da bir haftalık ara verme durumu yaşanabilir! Ancak tabii Ezgi Mola’nın önceden belli olan programı nedeniyle kendisinin olduğu sahnelerin hızla çekilip bitirilmiş olması ihtimali de var!

Bakalım Mola’nın New York gezisi, Masumlar Apartmanı yeni bölüme nasıl yansıyacak?

Masumlar Apartmanı yayınlanmazsa şaşırmayın! Ezgi Mola dünyanın öbür ucunda! 11