Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’in reytingleri düşmeye başladı, kalıcı olursa sıkıntı var!

Evlilik Hakkında Her Şey’in reytingleri düşmeye başladı, kalıcı olursa sıkıntı var!

tarafından kadir kadir
Evlilik Hakkında Her Şey

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisini merakla bekleyen büyük bir izleyici kitlesi var. Yayınlanan 15. bölüm sonrası reytingler düşüşte.

Yeni sezonda Fox TV’nin en iyi çıkış yapan dizileri arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey’in başrolleri arasında Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece gibi önemli isimler bulunuyor.

Evlilik Hakkında Her Şey’in reytingleri düşmeye başladı, kalıcı olursa sıkıntı var! 2
Dizinin yayınlandığı Salı günü artık reytinglerde sıkı bir rekabete sahne oluyor. Adeta Salı günü yayınlanan Survivor All Star, Destan, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri arasında sessiz ve soğuk bir savaş var.

Bir ara reytinglerde ikinci sıraya kadar çıkan Evlilik Hakkında Her Şey, ilginç konusu, güçlü oyuncu kadrosuyla bu hafta ise geride kaldı. 15. bölüm tüm kişilerde altıncı olurken, Total ilk 10’da sekizinci, AB ilk 10’da ise dördüncü sırada yer aldı.

Evlilik Hakkında Her Şey
Aslında bu durumu sezen senaristler bir dizi önlem alarak Evlilik Hakkında Her Şey’e oyuncu takviyesi yaptılar. Bunlar arasında dikkat çeken isimlerden biri Sefirin Kızı dizindeki oyunculuğuyla izleyecinin kalbinde taht kuran genç oyuncu Beren Gençalp oldu.

Bir diğer güçlü değişim ise önümüzdeki bölümlerde dizide gerilimin tırmanmasına neden olacak Bora karakterini canlandıran Serkan Altunorak oldu. Altunorak, bu sezona Star TV ekranında yayınlanan Sana Söz isimli dizide başlamıştı ama bu yapımın hayatı kısa sürmüştü.

Evlilik Hakkında Her Şey, bakalım yeni karakterleriyle reyting savaşlarında istediğini alabilecek mi? İzleyip hep birlikte göreceğiz.