Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı bitti, Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Masalı devam ediyor! Kutlama mesajı gecikmedi!

Ada Masalı bitti, Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Masalı devam ediyor! Kutlama mesajı gecikmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de ekrana gelen Ada Masalı dizisi, geçtiğimiz yaz Haziran ayında başlamıştı. Romantik komedi türündeki Ay Yapım imzalı dizi, sezonda da devam etti ama Aralık ayında final yaptı. Ada Masalı’nın Türkiye’deki hikayesi bitti ama yurt dışında devam ediyor ve farklı ülkelerden başarı haberleri de geliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Alp Navruz’ın İspanya’da yayınlanan tüm diziler içerisinde En İyi Erkek Oyuncu olarak seçilmesi, Ada Masalı sayesinde kazandığı ünü bir adım yukarı taşıdı! İki oyuncu da dizi sayesinde dünyada da ünlenmeye başladılar.

Dizinin masalı bitti ama iki başrol oyuncusunun aşkı devam ediyor! Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, dizinin setinde aşık oldukları ve hala da beraber oldukları konuşuluyor. Pek ortalarda görünmeyen ikili, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla ilişkilerinin devam ettiği ihtimalini de yükseltiyorlar.

Hayranlarının paylaşımlarını dikkatle takip ettikleri iki oyuncu, geçtiğimiz günlerde yine sosyal medyadan karşılıklı yazışmalarıyla da gündeme gelmişlerdi. Navruz ve Turan arasında geçen mesajlaşma, hayranlarının da yoğun ilgisiyle karşılanmıştı.

Ada Masalı bitti, Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Masalı devam ediyor! Kutlama mesajı gecikmedi! 8

Her ne kadar Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, ilişkileriyle ilgili bir açıklama yapmasalar da birlikte paylaştıkları selfie, sosyal medyada büyük bir karşılık bulmuştu. İkilinin hayranları, fotoğrafa beğeni yağdırırken, Ayça Ayşin Turan’ın da twitter’da TT olmasını sağladılar!

Son olarak Ayça Ayşin Turan, yine hayranlarını coşturacak bir paylaşıma imza attı! 15 Ocak doğumlu olan Alp Navruz, geçtiğimiz günlerde 32 yaşına girdi.

Ayça Ayşin Turan ise Navruz’u tebrik etmekte gecikmedi! Oyuncu, birlikte bir pozlarını paylaşarak “İyi ki doğdun yeşil. Nice güzel yıllara” notunu yazdı. Alp Navruz’a ‘yeşil’ demesi ise dikkatlerden kaçmadı!

İşte o paylaşım…

Ada Masalı bitti, Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Masalı devam ediyor! Kutlama mesajı gecikmedi! 9