Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde kafaları fena halde karıştıran gelişme! Neva’nın orada ne işi vardı?

Yargı dizisinde kafaları fena halde karıştıran gelişme! Neva’nın orada ne işi vardı?

tarafından zk zk
Yargı - Neva

Televizyongazetesi.com/Detay- Kanal D’nin beğeniyle izlenen dizisi Yargı’nın 17. bölümü heyecanla bekleniyor. Ceylin’in Engin’i öldürmekten dolayı tutuksuz yargılanmaya başlamasıyla olaylar bambaşka bir yere gitmeye başladı. Zira Ceylin, Ilgaz’ın da desteğiyle gittiği olay yerinde çok ilginç detaylar hatırlamaya başladı.

O gece Engin kaçarken aracına binen Ceylin, yaşadıklarını bir bir hatırlarken, ortaya soru işaretleri de döküldü! Engin’in kendisini farketmesi ve ormanlık araziye götürüp silah doğrulttuğu anlarda Ceylin’in kafasına bir kişinin vurduğu ve sonra da o kişinin Engin’e ateş ettiği görüldü.

Ceylin, bu olayı hatırlarken ilginç bir detayı daha hafızasından çıkardı! Bir kadının saçlarını gördü, üstelik şampuan kokusunu da aldığını anlattı. Bu kadının kim olduğu ise büyük bir sır olarak ortada duruyor şimdi!

Engin’in öldüren veya azmettiren bu kadının annesi Laçin, teyzesi Seda, Hakim Neva olabileceği konuşuldu tüm hafta. Dizideki başka kadınlar da Engin’in katili olma şüphesiyle izleyici tarafından tüm hafta boyunca sosyal medyada dillendirildi.

Yargı dizisinde kafaları fena halde karıştıran gelişme! Neva'nın orada ne işi vardı? 2

Ancak 17. bölümden yayınlanan 2. tanıtımda can alıcı bir cümle vardı ki okların bir anda Neva’ya dönmesine neden oldu. Zaten Yekta’nın yanında çalışan Cüneyt ile yakınlaşan Neva’nın ağlamaklı bir şekilde ona sarılmasından da bir şeyler olduğu kuşkusu doğmuştu. Zira Engin, Neva’nın hakimlik mesleğini zedeleyecek şekilde bir suça karıştığını öğrenmişti.

Yeni bölüm tanıtımında Seda’nın yardımcısının Engin olay yerinden götürülürken ambulansta Ağız Ceza Hakimi Neva Seçkin’in de olduğunu söylemesi, dizinin can alıcı cümlesinin bu olduğunu da ortaya koydu!

Şimdi şüpheler Neva üzerinde yoğunlaştı. Senarist Sema Ergenekon yine bir şaşırtmaca mı yapıyor bilinmez ama Yargı dizisinin bu akşamki bölümü izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor!

İşte başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun oynadıkları Yargı’nın 17. bölüm 2. tanıtımı ve yeni bölüm özeti…

Ceylin, Ilgaz’ın savcılıktan istifa ettiğini öğreniyor ve bu duruma büyük tepki veriyor. Bu arada Seda’nın, Engin’i cezaevinden götüren ambulansta Neva’nın da olduğunu öğrenmesi ortalığı karıştırırken Pars’ın cinayet saati nerede olduğuna dair kardeşine yönelttiği soru karşısında Neva’nın kaçamak cevabı kafaları karıştırıyor. Ilgaz, Ceylin’e savcılığı bıraktığını itiraf ederken Ilgaz’ın kendisi için böyle bir fedakârlık yaptığını duymasıyla Ceylin isyan ediyor. Cinayet mahallinde bulunan eldiven ise dava sürecini etkileyecek yeni gelişmelerin habercisi oluyor.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun her bölümde izleyenleri fazlasıyla etkiledikleri, uyumları ve hikayeye kattıkları ruhla kariyerlerinde sıçrama yaptıkları bir dönem yaşıyoruz. Yargı dizisinin 17. bölümünden 2. fragmanda da iki genç ismin başarılı performanslarından bir iz bulabilirsiniz.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

‘Yargı’ yeni bölümüyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…