Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay etkisi düşük kaldı, Son Nefesime Kadar dizisi için çok kritik bir gün!

Nurgül Yeşilçay etkisi düşük kaldı, Son Nefesime Kadar dizisi için çok kritik bir gün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçen hafta çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan Son Nefesime Kadar isimli yeni dizinin hikayesini seven ve diziyi merakla bekleyen birçok izleyici var. Ancak dizinin ilk bölüm reytingleri sıkıntılıydı…

Son Nefesime Kadar’ın ekranda tutması için özellikle ilk 5 bölümün büyük önemi bulunuyor. İlk bölüm ortalama oranlarda reytingler geldi ve bu dizinin hakkı değildi… Çok daha iyi reyting performansı beklenen dizi için 2 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan ikinci bölümün sonuçları büyük önem taşıyor.

Nurgül Yeşilçay hayranlarının yeterince diziye ilgi göstermediğini söyleyebiliriz. Geçen sezon oyuncunun başrolündeki Kefaret isimli diziye ilk bölümlerde çok daha fazla ilgi vardı. Bir polisiye dizisi olması nedeniyle aksiyonu öne çıkartan Son Nefesime Kadar’ın hem hikayesi ilginç hem de güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Emre Kınay, Ertan Saban, Begüm Birgören ve Rojda Demirer gibi tecrübeli isimler Nurgül Yeşilçay ile birlikte güçlü performanslara imza atıyor. BBC yapımı olan Happy Valley uyarlaması olması nedeniyle de büyük merakla yeni bölümleri beklenen dizide kızın ölümü ile sarsılan Mihre isimli 46 yaşındaki bir komiserin trajik olaylarla dolu hikayesi anlatıyor.

Dizinin genç oyuncuları da ışık gibi parlıyor. İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek diziye renk katan genç isimler oldular.

Son Nefesime Kadar dizisinin ikinci bölümü ile birlikte izleyicileri daha fazla etkilemesi ve daha iyi reytingler alarak ekranda tutunması beklentisi yüksek. Ancak 2 Mart akşamı yayınlanacak 2. bölüm bir hayli kritik ve iyi sonuçların gelmesi de şart.