Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’i bekleyen büyük tehlike!

Evlilik Hakkında Her Şey’i bekleyen büyük tehlike!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin İngiliz yapımı The Split isimli diziyi uyarlayarak ekranlara getirdiği Evlilik Hakkında Her Şey yayın hayatına çok güzel bir başlangıç yaptı. Dizinin bugüne kadar çok iyi giden reytinglerinde bu hafta yaşanan düşüş dikkatleri çekti. Ancak Evlilik Hakkında Her Şey dizisini bekleyen başka büyük bir tehlike var.

Salı akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey bir hukuk dizisi olarak karşımıza çıktı. Gökçe Bahadır’ı uzun süre sonra yeniden ekranlara döndürmesi sebebiyle daha başlamadan heyecan yaratan dizi çok başarılı bir başlangıç yaptı.

Evlilikler ve boşanmaların iç yüzü hakkında önemli hikayeler ortaya koyan diziyi özellikle kadın izleyiciler çok sevdi. Ancak bu hafta beşinci bölümüyle ekrana gelen dizi reytinglerde düşüş yaşadı. Geçen hafta tüm kategorilerde Masumlar Apartmanı’nın ardından ikincilik elde eden dizi, hem sıralama hem de reyting olarak büyük kayıp yaşadı.

Evlilik Hakkında Her Şey'i bekleyen büyük tehlike! 7

Ancak şimdi Evlilik Hakkında Her Şey dizisini başka bir tehlike bekliyor. Zira önümüzdeki salı akşamı, yani 26 Ekim’de ATV’nin çok iddialı dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz başlıyor. Yedinci sezonuyla ekranlara gelecek olan dizi yeni sezonda yeni oyuncularıyla iddialı bir başlangıç yapmayı umuyor.

Reytingleri zaten önceden yüksek olan ve kemikleşmiş bir izleyici kitlesi bulunan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Evlilik Hakkında Her Şey’in reytinglerinde daha da düşüş yaşamasına sebep olabilir. Karşısında zaten Masumlar Apartmanı gibi çok iddialı bir dizi bulunan Evlilik Hakkında Her Şey büyük bir kayıpla karşılaşabilir.

Önümüzdeki hafta izleyeceğiz ve sonucu hep birlikte göreceğiz.