Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan bu defa eleştiri oklarının hedefi oldu!

Pelin Karahan bu defa eleştiri oklarının hedefi oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1’in Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde ‘İnci’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Pelin Karahan, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren ünlü isimlerin başında geliyor.

Oyunculuğu kadar güzelliği ve giyim tarzıyla da dikkat çeken Pelin Karahan şık giyinmeyi ve tarzını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı seviyor. Pelin Karahan’ın kombinleri takipçileri tarafından da çok beğeniliyor.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde giydiği kıyafetiyle Hürriyet Gazetesi moda yazarı Hande Can’ın köşesine konu oldu. Ancak gardıropgurusu lakaplı yazar, Pelin Karahan’ın tarzını ‘Bu defa olmamış’ diyerek eleştirdi.

Pelin Karahan bu defa eleştiri oklarının hedefi oldu! 9

Hande Can, oyuncunun yukarıdaki kıyafetini şu sözlerle eleştirdi. “Olduğunuzdan daha kısa görünmek istiyorsanız, işte size yapabileceğiniz en ideal kombin. Uzun bacaklara sahip değilseniz, bu boyda şort tercih etmeyin. Çorapların giyilme şekli de yapılabilecek en büyük hatalardan.Bu estetikten uzak kaba saba botların mevsiminin gelmiş olması ise ayrıca üzücü.”

Öte yandan Pelin Karahan’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımındaki kombini ise takipçilerinden tam not aldı.

Pelin Karahan bu defa eleştiri oklarının hedefi oldu! 10

Pelin Karahan’ın daha kış gelmeden çizme sezonunu açtığı gözlendi. Dizi çekimleri için Kıbrıs’ta bulunan Pelin Karahan’a Kıbrıs’ın sıcak havasından sonra İstanbul’un havası soğuk gelmiş olsa gerek.

Pelin Karahan bu defa eleştiri oklarının hedefi oldu! 11