Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’in Çolpan ve Erman’ı genç çift klişesini yıkıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey’in Çolpan ve Erman’ı genç çift klişesini yıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reytinglerde çok iyi gitmese de belli bir izleyici kitlesine sahip olan ve çok sevilen bir dizi Evlilik Hakkında Her Şey. Farklı karakterleriyle izleyicinin kalbini kazanan dizinin çok sevilen çifti Çolpan ve Erman, Türk dizilerindeki büyük bir klişeyi yıkıyor.

Salı akşamları Fox TV’de ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey, kadınları son derece güçlü gösteren hikayesiyle izleyicilerin çok sevdiği bir dizi. Ancak reytinglerde bir türlü başarıyı yakalayamadı. Ekrana geldiği ilk zamanlarda ortalama reyting alan dizi son haftalarda iyice düştü. Bu da dizi hakkında final kararı alınmasına sebep oldu.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu’nun başrolde yer aldığı dizide, avukatlık hikayeleriyle güçlü kadın duruşu da kadın izleyiciyi çeken bir durumdu. Dizinin her bir karakteri ve çifti çok sevildi. Ancak Sumru Yavrucuk ve Erdal Küçükkömürcü’nün canlandırdığı Çolpan ve Erman karakterleri Türk dizilerindeki bir klişeyi yıktı.

Evlilik Hakkında Her Şey’in Çolpan ve Erman’ı genç çift klişesini yıkıyor! 7

Türk dizilerinde hep genç çiftle görmeye alışkınız. Dizi çiftleri genellikle 20’li ya da 30 yaşlarındadır ve hepsi de çok fit ve alımlıdır. Ancak Evlilik Hakkında Her Şey’in çifti Çolpan ve Erman 60’larında bir çift. Ancak yaşlarına rağmen aralarındaki romantizm izleyicilerin yüreğini ısıtıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dün akşam 32. bölümüyle ekrana geldi. Dizi sezon sonunda final yapacak ve ekranlara veda edecek. Bu karar, Evlilik Hakkında Her Şey’in güçlü kadınları seyretmeyi seven izleyicilerini bir hayli üzdü.

Dizinin dün akşamki bölümünde Sanem’in bir bebek beklediği ortaya çıktı ve tüm Cevher ailesi havalara uçtu. Ancak bir yandan Azra’yı çok üzen başka bir hamilelik haberi daha ortaya çıktı. Evlilik Hakkında Her Şey’in nasıl bir final yapacağını herkes çok merak ediyor.