Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’in eli kanlı bıçaklı ikilisi Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı’nın gülmekten kırıldığı anlar!..

Evlilik Hakkında Her Şey’in eli kanlı bıçaklı ikilisi Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı’nın gülmekten kırıldığı anlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, beğeni ile izleniyor. Dizinin heyecanlı hikayesi ile birlikte başarılı oyuncu kadrosu da göz dolduruyor. Sumru Yavrucuk gibi usta bir ismin yanı sıra baş rollerde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece Yazkan yer alıyor.

Dizide Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığı ‘Yıldırım’ karakteri ile ‘Sergen’ karakterine hayat veren Sarp Akkaya Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı ‘Azra’ karakteri için savaşan iki erkeği canlandırıyor.

Azra ile boşanma aşamasında olan Sergen ile Azra’nın eski aşkı Yıldırım dizide sürekli karşı karşıya geliyor. İki ünlü oyuncu için ekranların eli kanlı bıçaklı ikilisi desek yalan olmaz. Ancak ikili belli ki bu sahneleri çekerken de fazlasıyla eğleniyor.

Sarp Akkaya’nın setten yaptığı bir paylaşımı bu eğlenceyi gözler önüne serdi. İkilinin yine birbirine girdiği bir sahneyi çekerken kamera arkasından görüntü paylaşan Sarp Akkaya paylaşımına, ‘Siz kıyamet kopuşunu izlersiniz, biz kıyameti gülmekten koparırız’ notunu düştü. İki oyuncunun set dışında da çok iyi anlaştıkları görülüyor.

Evlilik Hakkında Her Şey'in eli kanlı bıçaklı ikilisi Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı'nın gülmekten kırıldığı anlar!.. 7

Yiğit Kirazcı, kısa bir süre önce de Onedio’nun Youtube kanalında izleyicilerden gelen soruları yanıtlamış, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde karşı karşıya kaldığı Sergen’e hayat veren meslektaşı Sarp Akkaya ile ilgili bir hayranının, “Dizide Sergen’den ne zaman kurtuluyorsunuz?” sorusuna “İnşallah Sergen’den hiç kurtulmayız. Sarp müthiş bir oyuncu ve onunla oynamaktan çok keyif alıyorum. İnşallah hep hayatımızda kalır.” yanıtıyla dikkat çekmişti.

Evlilik Hakkında Her Şey’de Azra’yı Yıldırım’a yakıştıran izleyici, Sergen karakterinin tavırlarını beğenmese de Sarp Akkaya’nın oyunculuğu ile bu karakterin diziden gitmesini de hiç istemiyor.

Yiğit Kirazcı ise Yıldırım olarak çok seviliyor ve Azra ile yakınlaşması da izleyicide heyecan yaratıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünün fragmanında da Azra ve Yıldırım ikilisinin iyice yakınlaştığı görülüyor.