Ana sayfa Dizi Haberleri Yarışa çok hızlı giren Yalnız Kurt tekrarıyla bile çok iyi reyting aldı!

Yarışa çok hızlı giren Yalnız Kurt tekrarıyla bile çok iyi reyting aldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamının yeni yıldızı belli oldu. ATV’de geçen cuma günü ilk kez ekrana gelen Yalnız Kurt reytinglerde fırtına estirdi. Daha ilk bölümüyle birinci olan dizinin tekrarı bile çok iyi reyting aldı.

Yapımcılığını yıllar önce uzun süre yayınlanan ve fenomene dönüşen Kurtlar Vadisi’ne imza atan Osman Sınav’ın üstlendiği Yalnız Kurt dizisi yine izleyicileri derin bir dünyaya taşıyor. Aksiyon dolu dizi merak uyandırıcı ayrıntılarıyla izleyicinin çok ilgisini çekti.

Başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murah Han’ın yer aldığı dizi Türkiye’yi bölmek isteyen dış mihraklara odaklanıyor ve onlara karşı mücadele eden gizemli kahramanların hikayelerini anlatıyor.

Yarışa çok hızlı giren Yalnız Kurt tekrarıyla bile çok iyi reyting aldı! 7

Yalnız Kurt dizisi cuma akşamı yayınlanan birinci bölümüyle öylesine büyük bir başarı elde etti ki tüm kategorilerde birincilik elde etti. Dizi cuma akşamları yayınlanan rakipleri Arka Sokaklar, Aşk Mantık İntikam, Kıbrıs Zafere Doğru, Aziz, Kırmızı Oda ve Kaderimin Oyunu dizilerini ciddi anlamda sarstı.

İzleyiciyi heyecanın zirvesine taşıyan dizinin tekrar bölümü de çok başarılı oldu. Yalnız Kurt’un tekrarı dahi reytinglerden çok iyi puan alarak büyük bir başarıya imza attı.

Yalnız Kurt’un hikayesi de çok merak uyandırıcı. Anne ve babalarını çocuk yaşta kaybeden ve birer “kurt” olarak yetiştirilen Altay Kurtoğlu ve Esra Türkmen’in hikayesini anlatan dizi Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutarak; Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye’ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor.