Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey’in Sanem’i Gökçe Eyüboğlu’ndan evliliğiyle ilgili samimi açıklamalar!..

Evlilik Hakkında Her Şey’in Sanem’i Gökçe Eyüboğlu’ndan evliliğiyle ilgili samimi açıklamalar!..

tarafından sevda
Gökçe Eyüboğlu - Senem Karakteri

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin Kadın dizisinde canlandırdığı ‘Ceyda’ karakteri ile geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınan Gökçe Eyüboğlu yeni sezonda yine aynı kanalda yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle ekrana geliyor.

Diziye ‘Sanem’ karakteriyle renk katan oyuncu Hürriyet Cumartesi’den Melis Yılmaz’a verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan oyuncu, ‘Kendimi bildim bileli oyuncu olmak istiyordum’ diyerek oyunculuk serüveninin nasıl başladığını şu sözlerle anlattı;

“Çoğu arkadaşımın başına gelen gibi benim de  önce altın bileziğimi koluma takmam ve oyunculuğu hobi olarak yapmam gerekiyordu. Açıkçası o noktada tek derdim kolayca okuyabileceğim bir bölüm bulmaktı. Okulu bitirip bir an önce oyunculuk eğitimlerine başlama planları içindeydim.”

Evlilik Hakkında Her Şey'in Sanem'i Gökçe Eyüboğlu'ndan evliliğiyle ilgili samimi açıklamalar!.. 3

Eşi Selçuk Öner Eyüboğlu ile magazin basınından uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Gökçe Eyüboğlu evliliği hakkında da konuştu. Ünlü oyuncu eşi Selçuk Öner Eyüboğlu için, “Kendi özelimiz haricinde onun özeline de ayrıca saygı duyuyorum” dedi.

Eyüboğlu; “Sadece evlilik konusu değil genel olarak ilişkilerin birtakım tariflerle bir kalıba sokulmasına karşıyım. O yüzden herkes kendi olabildiği, mutlu ve huzurlu hissettiği şekilde kendi kurallarıyla yaşamalı ne yaşayacaksa.

Eşim sektörden biri değil zaten. Kendi özelimiz haricinde onun özeline de ayrıca saygı duyuyorum ve bilinçli olarak göz önünde olmamayı tercih ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Evlilik Hakkında Her Şey'in Sanem'i Gökçe Eyüboğlu'ndan evliliğiyle ilgili samimi açıklamalar!.. 4

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde boşanma avukatını canlandıran oyuncu, boşanma konusuna bakış açısını ise şu sözleriyle ifade etti; “Çok da kolay bir süreç olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Dijital Topuklar’ın da kurucusu Perihan Çıragöz’ün sosyal medya hesabında okuduğum bir yazıdan alıntı yaparak bu konuda düşüncelerimi anlatmam doğru olacak sanırım…

Kolayca bu kararı verebilenler olduğu gibi çoğu zaman ayrılık sürecinin uzadığına şahit oluyoruz. Hatta ne kadar uzun bir beraberlikse, ayrılık kararını vermek de o kadar uzun sürüyor. Kimse bugünden yarına bitti demiyor. Bitiş bazen aylar, yıllar geçtikçe vücut buluyor. Karar paylaşıldığındaysa yakınlarınız aslında sizin zaten uzun süredir kendi içinizde yaşadığınız korku ve kaygıları size sesli dile getiriyor oluyor…”