Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın dünya devi Disney Plus ile anlaşmasının detayları belli oldu!

Can Yaman’ın dünya devi Disney Plus ile anlaşmasının detayları belli oldu!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Dev bir yatırımla Türkiye dizi ve film sektörüne girmek üzere hazırlıklarını sürdüren Disney Plus, yaz aylarında izleyicisinin karşısına çıkacağı bomba projeler için birer birer çekimlere başladı.

Sadece yapımlarla değil anlaştığı isimlerle de ortalığı kasıp kavuran dijital platform Disney Plus, bugüne kadar Can Yaman, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Cansu Dere, Pınar Deniz, Şahan Gökbakar, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi birbirinden başarılı pek çok oyuncuyla da sözleşme imzaladı.

Haziran ayı itibaren iki başarılı televizyoncu Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu önderliğinde Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan dünya devi Disney Plus’ın sektördeki bütün dengeleri değiştireceği konuşuluyor.

Can Yaman’ın dünya devi Disney Plus ile anlaşmasının detayları belli oldu! 7

Platformun en merak eden hamlelerinden biri şu sıralar İtalya’da oyunculuk hayatını sürdüren ve yer aldığı dizilerle dünyanın dört bir yanında Hollywood yıldızları gibi büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman ile yapılan anlaşmaydı.

Platformun tıpkı Halit Ergenç gibi yetenek ve marka yüzü olan Can Yaman’ın Ay Yapım’la çekeceği dizinin detayları merak konusuydu.

Senaryosunu Kerem Deren’in kaleme aldığı dizinin ve yakışıklı oyuncunun yer alacağı projenin detayları belli oldu. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre projenin “El Turco” olduğu ortaya çıktı. Uluç Bayraktar’ın yöneteceği ve temmuz ayında çekimleri başlayacak olan dizide Can Yaman’a dünyaca ünlü bir star eşlik edecek. Herkesi şaşırtacak o isiminse yakında netleşeceği gelen bilgiler arasında.