Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik hazırlıkları yapan Gökçe Bahadır yoğunluktan ancak set aralarında gelinlik bakabildiğini söyledi!..

Evlilik hazırlıkları yapan Gökçe Bahadır yoğunluktan ancak set aralarında gelinlik bakabildiğini söyledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV’nin evlilik Hakkında Her Şey adlı dizisinde ‘Azra’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ı evlilik heyecanı sardı.

25 Şubat’ta, sevgilisi Emir Ersoy ile dünya evine girecek olan güzel oyuncu, evlilik için gün saymaya başladı. Ancak dizi için yoğun bir şekilde çalışan Gökçe Bahadır’ın gelinlik bakmaya bile vakti yok. Ünlü oyuncu daha gelinliğine karar verememiş.

Basın mensuplarının evlilik ile ilgili sorularını yanıtlayan oyuncu, “Evet arkadaşlar, 25 Şubat’ta düğünümüz var. Hazırlıklar var, çok heyecanlıyız. Malum işler güçler de var, yoğun bir koşturma içine girdim” şeklinde konuştu.

Evlilik hazırlıkları yapan Gökçe Bahadır yoğunluktan ancak set aralarında gelinlik bakabildiğini söyledi!.. 7

Çok özel bir evlilik teklifi aldığı haberleri hatırlatılan Gökçe Bahadır, “Evet, her şey gönlüme göre oldu. Ancak adı üstünde özel. 14 Şubat’ta sette çalışıyordum, tabii ki bana da sürpriz oldu” açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz günlerde bir takı firmasının reklam yüzü olan Bahadır’a, özel tasarım takılar hediye edileceği öğrenildi. Konuyu doğrulayan oyuncu, “Öyle bir durum var, takılarda benim de dokunuşlarım olacak” ifadelerini kullandı.

Gelinliğinin bile olmadığını belirten Gökçe Bahadır, “Gelinliğim bile hazır değil, hala yemek arasında gelinlik bakıyorum. İnşallah beğendiğim bir şey giyeceğim” açıklamasını yaptı.

Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde eşinden yeni boşanan bir karakteri canlandıran oyuncu gerçek hayatta evlilik için gün saymaya başladı.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy çifti, 25 Şubat’ta İzmir’in Alaçatı işçesinde evlenecek. Çiftin nikahlarına 50 kişilik bir arkadaş gruplarını davet ettikleri öğrenildi.