Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik kararı alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan gizemli hareketler!..

Evlilik kararı alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan gizemli hareketler!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz yılın sürpriz aşıkları Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, nikah masasına oturmak için ilk adımı attı.

Demet Özdemir, Sevgililer Günü’nde Koç’un romantik evlilik teklifine ‘Evet’ yanıtını verdi. İkiliden beklenen fotoğraf nihayet geldi. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti aynı fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

İki ünlü ismin, paylaştıkları fotoğrafı yorumlara kapaması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve takipçileriyle sürekli etkileşim halinde olan Demet Özdemir’in bu hareketi merak uyandırdı.

Ayrıca ünlü oyuncunun organizasyondan tek bir paylaşım dahi yapmaması da dikkat çekti. Çift, ‘Biz çok mutluyuz Allah herkesi mutlu mesut etsin’ şeklinde kısa bir açıklama yaptı.

Evlilik kararı alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan gizemli hareketler!.. 7

Güzel oyuncu Demet Özdemir’e 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenme teklif eden Oğuzhan Koç, sevgilisi için 4 karatlık özel bir yüzük tasarlattı.

Organizasyona Sakiler grubu da eşlik etti. Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’un Sakiler’in ‘Dünyadan Uzak’ şarkısı eşliğinde yaptığı teklife ‘Evet’ yanıtını verdi.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç birçok arkadaşını da davet ettiği partide Demet Özdemir’in ayaklarını yerden kesti. Geceyle ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkarken çiftin bu yaz nikah masasına oturması bekleniyor.