Ana sayfa Dizi Fragmanları Hazırlanın! Hazal Kaya ile geçmişe, Kurtuluş Savaşı yıllarına doğru bir yolculuğa çıkıyoruz!

Hazırlanın! Hazal Kaya ile geçmişe, Kurtuluş Savaşı yıllarına doğru bir yolculuğa çıkıyoruz!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya’nın Selahattin Paşalı ile birlikte başrolünde oynadığı Netflix’in yeni dönem dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı, 3 Mart’ta izleyiciyle buluşacağı gün için geri sayıma başladı. İstanbul’un büyüleyici atmosferinde geçen dizi, izleyiciyi Kurtuluş Savaşı yıllarına götürüp farklı bir deneyim yaşatmak istiyor.

Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ kitabından uyarlanan, senaryosunu Elif Usman’ın, yönetmenliğini Emre Şahin’in yaptığı, sadece Netflix’te yayınlanacak Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi için ilgi çekici ikinci bir tanıtım filmi yayınlandı.

Hazırlanın! Hazal Kaya ile geçmişe, Kurtuluş Savaşı yıllarına doğru bir yolculuğa çıkıyoruz! 7

Dizide Hazal Kaya’nın canlandırdığı gazeteci Esra karakterinin zaman yolculuğu ve o dönemde yaşanılanlar anlatılıyor. Başrollerini Hazal Kaya, Selahattin Paşalı’nın paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın oyuncu kadrosunda ayrıca Engin Hepileri ve Yasemin Szawloski , Tansu Biçer, James Chalmers, Ahmet Varlı, Nergis Öztürk, Murat Kılıç, Osman Albayrak ve Ergun Metin yer alıyor.

İstanbul, Beyoğlu’nda bulunan Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla görevlendirilen gazeteci Esra, oteli incelerken odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu fark eder. Bu kapıdan Osmanlı’nın son dönemi olan 1919 İstanbul’una yolculuk yapar ve kendini, Mustafa Kemal Atatürk’e düzenlenen siyasi bir komplonun içinde bulur. Esra İstanbul’un çılgın kulüplerinden birinin esrarengiz sahibi Halit ile tanıştığında 1919 İstanbul’unun bilinenden hayli farklı olduğunu görür.