Ana sayfa Dizi Haberleri Evrim Alasya, Kırmızı Oda’da Meliha ile içimizi parçalamıştı, bu kez Akrep ile dönüyor!

Evrim Alasya, Kırmızı Oda’da Meliha ile içimizi parçalamıştı, bu kez Akrep ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda dizisinde şüphesiz ilk bölümle birlikte ekrana gelen Meliha karakteri herkesin hafızasına kazındı. Gerçek bir hayat hikayesi ile Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha’nın hayatı, herkesi hem şoke etti, hem de izlerken yüreğini parça parça etti. Alasya’nın müthiş performansıyla haftalarca ekrana kilitlendik.

Ancak Meliha karakterinin hikayesi bir kaç hafta önce Kırmızı Oda dizisinde bitti ve şimdi Evrim Alasya başka bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin ismi ilk olarak kulislere ‘Şahmeran’ olarak yansımıştı.

Hatta ilk başrol kadın oyuncu olarak da Deniz Çakır’ın adı anılmıştı. Hazırlıkları süren diziyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkmakta. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter’da bu gelişmelerle ilgili bilgiler verdi. Buna göre dizinin ismi Akrep olarak belirlendi.

Yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği dizinin kanalı ise Star TV olacak. Dizide bir sürpriz isim daha var. Uzun yıllardır ekranlarda olmayan, geçtiğimiz haftalarda ise Menajerimi Ara dizisine konuk olarak gelen usta oyuncu Demet Akbağ da dizide rol alacak isimler arasında.

Evrim Alasya, Kırmızı Oda'da Meliha ile içimizi parçalamıştı, bu kez Akrep ile dönüyor! 8

Hikayesini usta kalem Erkan Birgören’in yazdığı dizide Evrim Alasya, Ferda karakterini oynayacak. Perihan karakterinde Demet Akbağ, Aras olarak Yusuf Çim, Fikret rolünde ise Bekir Aksoy’u izleyeceğiz. Ayrıca Müge Su Şahin, Merve karakterini canlandıracak. İpek rolünde ise Esila Umut yer alacak.

Evrim Alasya’nın Kırmızı Oda dizisindeki rol arkadaşlarından Taha Baran Özbek de Şahmeran dizisinin ekibinde yer alıyor. Özbek, Kırmızı Oda’da Necdet olarak ekranda yer almıştı.

Evrim Alasya, Kırmızı Oda'da Meliha ile içimizi parçalamıştı, bu kez Akrep ile dönüyor! 9

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgilerle dizi hakkında detaylar da ortaya çıktı. İrfan Şahin’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Gökçen Usta oldu.