Ana sayfa Dizi Haberleri Exxen’de öyle diziler geliyor ki, her biri birbirinden farklı!

Exxen’de öyle diziler geliyor ki, her biri birbirinden farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Acun Ilıcalı’nın 2021 sürprizi olan Exxen platformununun en dikkat çeken yönlerinin başında dizileri geliyor. Hükümsüz, Şeref Bey, İşte Bu Benim Masalım, Sihirli Annem, Vahşi Şeyler, Öğrenci Evi, Yetiş Zeynep gibi yapımların yer aldığı Exxen platformu için yeni dizilerin hazırlıkları da devam ediyor.

Peki hangi yapımları yakın zaman içinde Exxen’de izleyeceksiniz? İşte bu sorunun yanıtını Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısıyla verdi. İbrahim Büyükak’ın kendi hayatından yola çıktığı İlginç Bazı Şeyler isimli dizinin hazırlıkları sürüyor ve yakında çekimler başlayacak. Diziye birçok ünlü ismin katılması da bekleniyor.

1441 Yapım tarafından hazırlıkları devam eden polisiye dizi Olağan Şüpheliler de merakla beklenen işlerden birisi oldu. Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu oturuyor. 10 bölümlük ilk sezonun çekimlerinin de yakında başlaması bekleniyor.

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu da Exxen için bir proje hazırlığı içinde. Tosun isimli yapımda büyük vurgun yapan karakterlerin hikayesi anlatılacak.

Bir başka iddialı dizi ise Ölüm Zamanı olarak ortaya çıktı. Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrolünde yer aldığı dizinin senaryosu Zülküf Yücel’e ait… Nilsu Berfin Aktaş, Ece Yaşar, Mert Yazıcıoğlu ve İdris Nebi Taşkan’ın da kadrosunda yer aldığı dizide bir kampta yaşanan cinayet sonrasında gelişen sıra dışı olaylar anlatılacak.

Hasan Can Kaya’nın Güngören’deki hayatını anlatan komedi dizisi “Bir Yeraltı Sitcomu” da sete çıkmak üzere ve geniş bir izleyici tarafından merakla beklenen bir yapım konumunda.

Hasan Can Kaya’nın bir başka dizisi olarak da Hayallerim Aşkım ve Ailem’in hazırlıklarının yapıldığı biliniyor. Bu dizide ise Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan, Ezgi Gör ve Lara Domaç da yer alacak. Şubat ayında çekimlerin başlaması bekleniyor.