Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne enerji böyle! Baraj dizi setinde Gizem Karaca’dan mutlusu yok!

Bu ne enerji böyle! Baraj dizi setinde Gizem Karaca’dan mutlusu yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Gizem Karaca, geçtiğimiz ay Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Baraj dizisine Bahar karakteri ile katılmıştı. Oyuncu, Şampiyon isimli TRT1 dizisinden sonra bir süre dinlenmiş ve İzmir’de doğal hayatın içindeki evinden çıkmamıştı. Kendi bahçesi olan ve çeşitli ürünler yetiştiren oyuncu, gününün büyük bölümünü de burada geçiriyor. Ancak dizi projeleri olduğu zaman doğal yaşamın içindeki hayatını bırakıyor ve İstanbul’un yolunu tutuyor.

Baraj dizisinin çekimleri nedeniyle de İstanbul’da bulunan oyuncu, halinden memnun. Pandemi şartlarına rağmen çalışmayı kabul eden oyuncu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu röportajlarında ifade ediyor. Sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken Gizem Karaca, neşesini ve enerjisini hemen her paylaşımına yansıtmaktan da çekinmiyor.

Bu ne enerji böyle! Baraj dizi setinde Gizem Karaca'dan mutlusu yok! 9

Karaca, setteki karavanından paylaştığı pozlarıyla göz doldurdu. Takipçilerinin beğenisini kazanan oyuncu, üst üste pozlarını yayınladı ve ne kadar keyifli olduğunu da bu pozlarıyla anlattı.

Bu ne enerji böyle! Baraj dizi setinde Gizem Karaca'dan mutlusu yok! 10

Takipçileri de ünlü oyuncu için, “Maşallah diyelim o zaman biz de sana, nazar değmesin bi nazarlık takın” diye yazdı. Paylaşıma 130 bine yakın beğeni yapıldı.

Bu ne enerji böyle! Baraj dizi setinde Gizem Karaca'dan mutlusu yok! 11