Ana sayfa Sosyal Medya Eylül Tumbar, canlandırdığı karakter Alize’nin yaptığını gerçek hayatta yapamaz!

Eylül Tumbar, canlandırdığı karakter Alize’nin yaptığını gerçek hayatta yapamaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kendi Düşen Ağlamaz isimli TRT1’in eğlenceli dizisinde başrolde bulunan Eylül Tumbar, hızlı bir kariyer çıkışı yaşadı. Güzelliği ile konuşulan oyuncu, yeteneklerini ilk kez bir televizyon projesinde ortaya koydu. Netflix’te yayınlanan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” isimli polisiye dram projesinde Bambi karakteri ile bir anda parlayan Eylül Tumbar, sonrasında da TRT1’in yaz sezonuna damga vuran Kendi Düşen Ağlamaz dizisine başrol olarak katıldı.

Alize isimli karakteri canlandıran Eylül Tumbar, inatçı bir genç kadını canlandırıyor. İnat uğruna sahte bir evlilik yapan Alize karakterinin hikayesi, ekran başındaki izleyicileri bir hayli meraklandırıyor. Peki gerçek hayatta Alize’nin yaptığını Eylül Tumbar yapabilir miydi?

Hürriyet gazetesindeki röportajında bu soruya yanıt veren Eylül Tumbar, “Hayır, yapamam. İçime sinmeyen hiçbir şeyi sadece inat uğruna yapmam mümkün değil” diye konuştu.

Karakterlerin kendisine öz ritmi ve enerjisi olduğundan bahseden oyuncu, Alize’yi canlandırırken zorlanmadığını da ifade etti.

Bambi’den sonra Alize karakterinin de oyunculuk yolculuğunda kendisine büyük katkısı olduğunu anlatan Eylül Tumbar, sette ise hem eğlenceli hem de keyifli bir ortamlarının bulunduğundan bahsetti.

Dizideki partneri Enes Koçak ile de uyumlu bir görüntü çizen oyuncu, “Enes çok uyumlu ve yetenekli. Onunla çalıştığım için çok mutluyum gerçekten” şeklinde konuştu.