Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay karakteri toplumsal bir gerçekliğin dışa yansıması oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay karakteri toplumsal bir gerçekliğin dışa yansıması oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezona damgasını vuran yapımlardan birisi de Kızılcık Şerbeti dizisi oldu. Cuma akşamları Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan dizinin geniş bir hayran kitlesi oluştu. Muhafazakar bir aile ile seküler bir ailenin çocuklarının evliliği üzerinden bir araya gelmesini anlatan dizinin hikayesi toplumsal açıdan büyük bir karşılık buldu.

Türkiye’de toplum içinde yaşanan bu kadar geniş bir kitleyi etkileyen kültürel bir durumun diziye dönüştürülmesi, başarılı bir proje olarak sezona damgasını vurdu. Kızılcık Şerbeti dizisi çift haneli reytingler de elde edebilen, bir süre reytinglerde birincilikleri ile çok konuşulan bir yapım oldu. Dizinin bazı sahnelerinin büyük tartışma yarattığını, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun cezası ile karşılaşıldığını da belirtmek lazım.

Dizide dikkat çeken oyunculardan birisi de Feyza Civelek oldu. Nilay isimli karakteri canlandıran ve bu rolle de sosyal medyada fazlasıyla öne çıkan Feyza Civelek, dizinin setinde her şeyin izleyicilerin düşündüğü gibi mükemmel ilerlemediğini söyledi.

Onedio’nun youtube programının konuğu olan oyuncu, sektörde yer alan birçok ünlü ismin “Diziyi çekerken biz çok eğlendik” şeklindeki söylemlerinin ne kadar doğru olduğunu değerlendirdi.

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay karakteri toplumsal bir gerçekliğin dışa yansıması oldu! 7

Haftanın altı günü dizi setlerinde çalışma yaşanıyor ve günde 15 saate varan çekim süreçleri yaşanıyor. Peki Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde durum nasıl? Feyza Civelek, “Bazen çok yorgun oluyoruz, bazen dedikodu yapıyoruz” diyerek sette her şeyin dışarıdan göründüğü gibi mükemmel işlemediğini anlattı.

Nilay karakteri gibi dedikodu yapan, fitneliklerde bulunan karakterlerin gerçek hayatta da varlığını herkes iyi biliyor. Feyza Civelek, “Kendim oynadığım için söyleyebilirim. Kendim oynadığım için daha da iyi biliyorum. Kesinlikle her ailede gıcık bir elti vardır. O konuda size kesin söyleyebilirim” diye konuştu.

Oyuncu, izleyicilere ikinci sezonda Nilay karakterini daha yakından takip etmeleri mesajını da verdi.

Dizinin hikayesinde kötü bir kadın karakterini canlandırmayı kendisi açısından bir şans olarak gören Feyza Civelek, her oyuncunun bu tür sert rollerde yer almayı arzu edeceğini düşünüyor.

Civelek, “Benim hayalimde hep kötü rol oynamak vardı. Şu anda hayalimdeki rolü oynuyorum. Kötü rol, daha ön plana çıkar, başrolden bile daha ön plana çıktığı oluyor. Bunu seyircilerimiz sayesinde bu dizide de yaşıyorum. O yüzden kötüyü oynamak çok keyifli” değerlendirmesinde bulundu.