Ana sayfa Sosyal Medya Eylül Tumbar’ın büyük dizi sınavı TRT1 ekranında başlıyor!

Eylül Tumbar’ın büyük dizi sınavı TRT1 ekranında başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni isimlerden son dönemde hakkında çok konuşulan Eylül Tumbar’ı izleyiciler Netflix’te yayınlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizideki Bambi karakteriyle hatırlıyor. Melisa Sözen ile birlikte bu dizide çok başarılı bir iş çıkartan Eylül Tumbar, asıl büyük televizyon arenasına Kendi Düşen Ağlamaz isimli dizi projesiyle çıkıyor.

TRT1 ekranında yayınlanacak olan dizinin çekimleri başladı. Fragmanları da paylaşılmaya başlanan dizinin kadrosunda önemli isimler bulunuyor. Hakan Yılmaz ile Selen Soyder’in başrollerinde yer aldığı komedi dizisinde Eylül Tumbar’ı da izleme fırsatı elde edeceksiniz.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli gerilim dizisinde birçok kişinin aklına yazdığı Eylül Tumbar, kariyeri açısından en önemli dönemeçte bulunuyor. Televizyona dizi yapmak hiç kolay değil ama şöhretin de en hızlı geldiği nokta. İşte bu fırsatı TRT1 ekranında yaz döneminde yayınlanacak olan Kendi Düşen Ağlamaz isimli komedi ağırlıklı dizi ile yaşayacak olan Eylül Tumbar, şimdiden sosyal medyada dikkat çekmeye başladı.

Çekimlerine İstanbul’da devam edilen dizide; Enes Koçak, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş, Serhan Onat gibi isimler de bulunuyor.

Hem güldürecek hem de eğlendirecek bir dizi olarak izleyicilerin yaz günlerini neşelendirecek olan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde, genç isimler Eylül Tumbar ile Enes Koçak’ın partnerliği de dikkatleri çekecektir.

İki genç oyuncunun hayranları şimdiden sosyal medya ortamında iyi bir dizi çifti olacaklarına inandıklarını belirten yorumlar paylaşmaya başladı.

Alize Soner isimli karakteri canlandıracak olan Eylül Tumbar, bakalım bu önemli deneyimi sonucunda geniş kitlelere ismini duyurabilecek mi?

Enes Koçak’ın da hikayede Volkan karakteriyle yer alacağını Volkan ile Alize dizi çiftinin de yakın zamanda sosyal medyayı saracağını şimdiden söylemek yanlış olmayacaktır.

Eylül Tumbar'ın büyük dizi sınavı TRT1 ekranında başlıyor! 7