Ana sayfa Dizi Haberleri Emre Bey ile Buse Meral yaz döneminin favori dizi çifti olmaya göz kırpıyor!

Emre Bey ile Buse Meral yaz döneminin favori dizi çifti olmaya göz kırpıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv, yaz sezonu için farklı yapımlarla izleyicileri kendi ekranına çekmek için büyük çaba harcıyor. Vermem Seni Ellere isimli yeni dizi projesi de bunlardan birisi olacak. Dizi bir Karadeniz hikayesi olarak öne çıkacak. Yine Karadeniz’in doğal güzelliklerinin izleyicileri mest edeceği projede iki genç oyuncu da yaz döneminin favori dizi çifti olma hedefiyle yola çıkıyor.

Geçen sezon Emre Bey, büyük başarı kazandığı Balkan Ninnisi dizisindeki karakteriyle hayranlarından büyük övgüler almıştı. Buse Meral ise 2018 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda geçen yıl Baba isimli projedeki Firuze karakteriyle öne çıkmıştı. Buse Meral bugüne kadar çok etkileyici dizilerde bulundu.

Emre Bey ile Buse Meral yaz döneminin favori dizi çifti olmaya göz kırpıyor! 8

Gülperi, Bizim Hikaye, Tek Yürek, Elimi Bırakma, Uyanış Büyük Selçuklu, Destan ve Baba gibi dikkat çeken dizi projeleri Buse Meral için çok önemli bir eğitim yuvası oldu. Genç oyuncu büyük deneyimler kazandığı bu projelerin ardından başrolünde yer aldığı Vermem Seni Ellere isimli diziyle kariyerinde yepyeni bir yolculuğa adım atıyor.

Dizinin hikayesinde Zeliş ile Mehmet’in aşkını izleyeceksiniz. Yurt dışında çok izlenen Forever More isimli dizinin yerli uyarlaması olan projede; Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin gibi çok önemli isimler bir araya geldi.

Emre Bey ile Buse Meral yaz döneminin favori dizi çifti olmaya göz kırpıyor! 9

Ali Balcı’nın yönetmenliğini yaptığı dizi; dağların, derelerin, yaylaların özgür kızı Zeliş’le her türlü maceranın ve aksiyonun tutkunu Mehmet’in hikayesini anlatıyor.

Vermem Seni Ellere isimli yeni dizi yaz döneminde atv’nin en çok güvendiği yapımlardan birisi olarak öne çıkıyor ve ilk fragmanı da büyük ilgi çekti.

Şimdiden sosyal medyadaki ilgiye bakılır ise Emre Bey ile Buse Meral ikilisinin uyumunu izleyiciler çok beğendi. İki genç oyuncunun yaz döneminin favori dizi çifti olmaya aday görüldüğünü de sosyal medyadaki ilgiden anlayabilirsiniz.