Ana sayfa Dizi Haberleri Eyvah! Yasak Elma’da ipler yine geriliyor! Şevval Sam’ın sözüne, Talat Bulut’tan ilginç gönderme!

Eyvah! Yasak Elma’da ipler yine geriliyor! Şevval Sam’ın sözüne, Talat Bulut’tan ilginç gönderme!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
45 yaşına giren Yasak Elma dizisinin oyuncusu Şevval Sam, sette kendisine yapılan sürpriz doğum günü partisini videoya çekti ve sosyal medya hesabından paylaştı.

Set ekibinin kendisi için hazırladığı bu sürprize çok mutlu olan Şevval Sam, tam pastanın üzerindeki mumları üflemek üzereyken “Gereksiz varlıklardan kurtulmak ve reytingimizin tavan yapması dileğiyle” sözlerini sarfetti.

Şevval Sam’ın ‘gereksiz varlıklar’ sözüyle kimi kasdettiği bilinmese de herkesin aklına aynı kişi geldi ve dolayısıyla bir süredir Talat Bulut ile setteki gerginlikten dolayı Bulut da bu sözleri üzerine alındı.

Talat Bulut, sette 19 yaşında bir set çalışanını taciz iddiasından sonra soruşturmanın takipsizlik almasıyla Yasak Elma’daki rolüne devam etmişti.

Ancak sette sular durulmamış, oyuncular arasında, profesyonellik gereği işlerine devam etseler de zaman zaman medya veya sosyal medya aracılığıyla kimi ifadeler nedeniyle ipler gerilmişti. Talat Bulut, Şevval Sam’a ‘maalesef’ sözü nedeniyle de dava açmıştı.

Tüm bu gerginliklerin sonrasında Şevval Sam’ın doğum günü pastasını üflerken söylediği ‘gereksiz varlıklar’ sözlerine Talat Bulut, kendi instagram hesabından yaptığı ironik bir açıklamayla bir pastanın mumunu üfleyerek gönderme yaptı.

İşte Şevval Sam’ın o sözleri ve Talat Bulut’un Sam’a verdiği yanıt:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

HOLLEEEEYYYU!!! LALLALLAAAA!!???????✨?#happy45 #11Kasım #yasakelma

Sevval Sam (@sevvalsam)’in paylaştığı bir gönderi ()

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Saatli Maarif Takvimi’nin maarifeti…

Talat Bulutt (@talatbulutt)’in paylaştığı bir gönderi ()