Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü komedyen Gupse Özay tehlike çanlarını çaldı!..

Ünlü komedyen Gupse Özay tehlike çanlarını çaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ekranlara ilk defa, senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı ‘Nurhayat’ karakteriyle gelen ve büyük ilgi çeken oyuncu Gupse Özay, son olarak Eltilerin Savaşı adlı filmde rol aldı.

Aynı zamanda filmin senaryosu da yazan Gupse Özay, dizilerde rol almak yerine kendi filmlerini yapmayı tercih ediyor. Daha önce Deliha, Deliha 2, Görümce filmlerine de imza atan oyuncunun adı bir süredir  yeni proje ile gündeme gelmiyor.

Şu sıralar ekranlarda sadece rol aldığı reklam filmleriyle görünen Gupse Özay’ın, ekranlara verdiği arada ne ile uğraştığını instagram paylaşımı ele verdi. Ünlü senarist çizim yapıyor.

Bir süredir üzerinde çalıştığı  tablonun son haliyle poz veren oyuncu Gupse Özay, fotoğrafı instagram hesabından  paylaştı. Oyuncu, gönderisinin altına, “Arkadaşlar tuval ve fırçaya geçtim. Tehlikenin farkında mısınız” notunu düştü

Ünlü komedyen Gupse Özay tehlike çanlarını çaldı!.. 7

Özay’ın paylaşımı hayranları arasında heyecan yarattı. Takipçileri fotoğrafın altına, ‘Her tehlike böyle güzel olsa’, ‘Çok güzel bravo’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Senaristlik ve oyunculuk yeteneklerine bir de çizim yeteneğini ekleyen Gupse Özay’ın ilerleyen zamanlarda bu konuda da hayranlarına bir sürpriz yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Kaleme aldığı senaryolarda, tanıdığı, bildiği dünyaları yazdığını, arkadaşlarından, akrabalardan, komşulardan ve tanıdıklarından ilham aldığını belirten Gupse Özay geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda dijital platformlara da yeşil ışık yakmıştı.

Ünlü senarist bu konuda şunları söyledi; “Benim ilk dizim ‘Yalan Dünya’ dizisiydi. Çok keyif aldığım ve eğlendiğim bir tecrübe oldu benim için ama sinemayı daha çok sevdim. Sinema ile devam ederim yüksek ihtimal ama dijital platformlarda yayınlanacak projeler neden olmasın.”